Auto Prof - AMT Live 2020: ADAS, deeltjesteller, toekomst van de werkplaats en meer niet te missen kennissessies!

Auto Prof - AMT Live 2020: ADAS, deeltjesteller, toekomst van de werkplaats en meer niet te missen kennissessies!
Volle bak vorig jaar tijdens een van de kennissessies. Welke ga jij bezoeken op 11, 12 of 13 februari aanstaande?

Hoe zit dat nu met ADAS-kalibratie? Waar moet je op letten? Hoe werkt de deeltjesteller en wat kost 'ie? En de werkplaats van 2030, hoe ziet die er uit? Deze en nog veel meer onderwerpen staan op Auto Prof - AMT Live 2020 op het programma. Bekijk hier het overzicht!

Van 11 tot en met 13 februari staan elke dag zestien praktische én leerzame kennissessies op het programma tijdens Auto Prof - AMT Live in de Evenementenhal Gorinchem. Kennissessies voor technici, ondernemers of voor beide. Wat te denken van de RDW-kennissessie over de voorgenomen wijzigingen in de APK vanaf 2021? Belangrijk voor iedereen in en om het autobedrijf. Een van de belangrijkste wijzigingen: De deeltjesteller. Die komt er aan, dat staat vast. Leverancier Test Equipment Nederland (TEN) geeft in een eigen kennissessie toelichting op dit nieuwe apparaat.

Van onderstel tot elektronica

Naast bovenstaande kan je meer leren over ruiltransmissies (ZF), hoe je onderstelproblemen aanpakt (Febi) en hoe ADAS-kalibratie in zijn werk gaat en wat de verschillen tussen de diverse systemen zijn (CBX Nederland). Een ABS-storing, hoe pakt je die aan? (ACtronics) En voor de ondernemer: Hoe maak je het functioneringsgesprek beter, makkelijker én leuker? (OOMT).

Eerder las je al meer over de AMT-Kennissessies. met onderwerpen als 'Schema-lezen: weet wat je meet!' en 'De klant is EV-ready, hoe ver ben jij'?'
Hieronder zetten we alle kennissessies van de Auto Prof - AMT Live partners op een rij. Klik op de titel voor meer toelichting op de kennissessie.

Welke kies jij?

Het kennissessieprogramma is elke dag gelijk. Het maakt dus niet uit op welke dag je Auto Prof - AMT Live bezoekt. De kennissessies vinden plaats in de vier Kennistheaters en duren ongeveer 45 minuten. Om 17.30, 18.30, 19.30 en 20.30 uur start een nieuwe ronde. In het schema hieronder vind je de planning. Tip: wees op tijd, want vol is vol!

De zestien kennissessies tijdens Auto Prof - AMT Live 2020!

Meld je aan!

Van 11 t/m 13 februari 2020 vindt Auto Prof - AMT Live plaats in Gorinchem. Drie dagen lang automotive vakmanschap met standhouders, innovaties, demo's en natuurlijk een vol programma kennissessies. Daar ben je bij toch?

Registreer je gratis als gast van AMT via autoprof-amtlive.nl/tickets met registratiecode 2501.