Auto Prof - AMT Live 2020: Hoe pak je die lastige storing aan?

Auto Prof - AMT Live 2020: Hoe pak je die lastige storing aan?

Geen foutcodes maar toch blijft de auto kuren vertonen. Een ander autobedrijf heeft er zijn hoofd al over gebroken, en ook de dealer kwam er niet uit. Ver vandaan blijven? Of als een uitdaging aanpakken? Iwan Kennis lost de meest lastige storingen op. Hoe pakt hij zo'n storing aan? Welke tools gebruikt hij? En komt hij ook wel eens ergens niet uit? Leer van een topdiagnosetechnicus op 11, 12 en 13 februari aanstaande.

Iwan Kennis is werkzaam in de diagnosewerkplaats bij Autobedrijf Wout Bouman in Wijk en Aalburg. Je kent hem ook van AMT Garageforum, blogs en Diagnosetips in AMT.
Iwan lost samen met zijn collega’s lastige storingen, waar echt niemand meer uit komt, op. Hoe? Hij bespreekt de lastigste storingen tijdens zijn kennissessie op Auto Prof – AMT Live.

Iwan: “Het begint natuurlijk met de juiste kennis, tools en informatie. Ik ga veel praktijkstoringen doornemen tijdens mijn kennissessie. Wat was er aan de hand? Wat was er al aan de auto gedaan en hoe kwam ik tot de oplossing.”

Duik samen met Iwan de diagnosepraktijk in. Laat je inspireren, maar stel ook vooral al je (relevante) vragen aan deze topdiagnosetechnicus. Dat kan op 11, 12 en 13 februari aanstaande in de Evenementenhal Gorinchem.

Spreker Iwan Kennis

Na de MTS motorvoertuigtechniek repareerde Iwan Kennis acht jaar klassieke Mini’s. Hij kreeg echter steeds meer interesse voor diagnose aan hedendaagse voertuigelektronica. Door middel van technische opleidingen, cursussen en heel veel zelfstudie is hij nu een diagnose specialist van hoog niveau. Hij werkt in het Diagnose Centrum van Autobedrijf Wout Bouman. Daar gaat hij fulltime de strijd aan met complexe storingen in voertuigen uit het hele land.


Meer Kennissessies?

Van 11 t/m 13 februari vindt de 2020-editie in Gorinchem plaats. Drie dagen lang automotive vakmanschap met standhouders, innovaties, demo’s en natuurlijk een vol programma kennissessies. Daar ben je bij toch?

Registreer je gratis als gast van AMT via autoprof-amtlive.nl/tickets met registratiecode 2501.

Gaat data-overdracht uit de auto ooit de fysieke APK vervangen? “Misschien wel”, denkt RDW-beleidsmedewerker Geert Konings, “maar niet in de komende dertig jaar.”

Auto’s veranderen, de wereld verandert, dus de APK moet mee. Maar hoe? Hoe ziet de toekomst van de APK eruit? Welke nieuwe eisen mogen we verwachten?...