De 6 voordelen van AMT

1

Direct antwoord op je vraag

Je vindt alle kennis op thema, die voor jou is gebundeld door onze redactie.
2

Blijf up to date

AMT helpt jou op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vak.
3

Altijd beschikbaar

AMT staat 24 uur per dag voor je klaar via amt.nl, Garageforum, Reparatiewijzer en social media.
4

Oplossingsgericht

Je vindt snel oplossingen voor technische storingen op het Garageforum en AMT Reparatiewijzer.
5

AMT geeft zekerheid

Alle informatie van AMT is betrouwbaar, onafhankelijk en toegankelijk uitgelegd door onze experts.
6

Wij ontzorgen jou

AMT bespaart jou tijd door het overzichtelijk aanbieden van antwoorden op veel voorkomende vragen.
AMT (Auto & Motor Techniek) staat in het teken van de autotechniek. Al meer dan 80 jaar staat AMT stevig met beide benen in de werkplaats van nu én die van de toekomst. AMT helpt autotechnici en ondernemers met praktische tips, technische autotests, onderdelen, accessoires en reportages over Werkplaats & Onderhoud, Techniek, APK en Ondernemen.
Loop jij ook tegen technische vraagstukken aan waar de oplossing niet altijd voor de hand ligt? Bij AMT vind je praktische oplossingen en nieuwe kennis, die je gelijk kan toepassen in de werkplaats. Handige artikelen, technische achtergronden en video's met tips geven jou een duidelijk antwoord. Op de AMT Reparatiewijzer staan inmiddels meer dan 13.000 oplossingen voor technische vraagstukken. Kun je jouw oplossing niet vinden? Geen probleem, op ons AMT Garageforum zijn meer dan 30.000 actieve autotechnici die jou kunnen helpen met jouw technische vragen.
Op 15 mei 1937 verscheen de eerste AMT. Toen heette het nog Auto Techniek en was het niet alleen voor autotechnici, maar ook voor 'Houders van Bedrijfsauto's en voor automobilisten'. Sindsdien zijn er een hoop AMT's verschenen en is er veel veranderd in de autotechniek.
  • Onze missie is ervoor te zorgen dat autotechnici bijblijven in hun vakgebied door het aanbieden van kennis over de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de auto- en motortechniek. Daarnaast geeft AMT autotechnici praktische handvatten en tips van experts en collega's, die zij snel en doeltreffend kunnen toepassen in hun dagelijkse werk.
  • Auto & motortechniek is mooi, is emotie en verandert voortdurend. Elk van ons in de redactie vindt de autotechniek prachtig, daarom volgen wij haar veranderingen/ontwikkelingen op de voet en schrijven daar dan ook graag over.
Hugo Claver
Hugo ClaverHoofdredacteur AMT
Hugo Claver is sinds 2023 hoofdredacteur van AMT en geeft leiding aan de redactie van AMT. Hij schrijft met name over de ontwikkelingen in de autobranche en is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van het magazine en AMT.nl.
Erwin den Hoed
Erwin den HoedRedacteur AMT
Erwin is sinds 2001 redacteur bij AMT. Hij schrijft onder meer over APK, diagnose, EV's, en trucktechniek.