Auto Prof - AMT Live 2020: Tips & Tricks bij onderstelproblemen

Auto Prof - AMT Live 2020: Tips & Tricks bij onderstelproblemen

Een auto trekt naar links of rechts, is erg gevoelig voor spoorvorming, of er zijn andere klachten die te maken hebben met het onderstel. De oorzaak kan meerdere kanten op. Er kan sprake zijn van slijtage, maar ook versnelde slijtage, defecte onderdelen of zelfs affabriek zwakke onderdelen. Olivier Patin van Febi heeft alle kennis in huis voor een praktische kennissessie over onderstelproblemen.

De wielophanging is gedurende de afgelopen decennia flink verandert. Niet verwonderlijk want consumenten verwachten een heel ander type onderstel dan vroeger. Comfortabel of juist sportief. Of een mix van beide.

Tijdens deze kennissessie van Febi duikt Olivier Patin de diepte in. Wat zijn de voor- en nadelen van verschillende type ophanging? Waarom kiest een autofabrikant voor deze constructie? Olivier bekijkt de voertuig-geometrie van dichtbij, geeft je installatie-instructies en brengt je op de hoogte van technische wijzigingen. Ook andere rubber-metaaldelen zoals motor- en versnellingsbaksteunen komen aan bod.

De kennissessie ‘Tips & Tricks bij onderstelproblemen’ kun je op 11, 12 en 13 februari volgen vanaf 18.30 uur in een van de kennistheaters tijdens Auto Prof – AMT Live in Evenementenhal Gorinchem.

Meer Kennissessies?

Van 11 t/m 13 februari vindt de 2020-editie in Gorinchem plaats. Drie dagen lang automotive vakmanschap met standhouders, innovaties, demo’s en natuurlijk een vol programma kennissessies. Daar ben je bij toch?

Registreer je gratis als gast van AMT via autoprof-amtlive.nl/tickets met registratiecode 2501.

Gaat data-overdracht uit de auto ooit de fysieke APK vervangen? “Misschien wel”, denkt RDW-beleidsmedewerker Geert Konings, “maar niet in de komende dertig jaar.”

Auto’s veranderen, de wereld verandert, dus de APK moet mee. Maar hoe? Hoe ziet de toekomst van de APK eruit? Welke nieuwe eisen mogen we verwachten?...