Opleider GMTO verlaat Broek op Langedijk

Opleider GMTO verlaat Broek op Langedijk
Vanaf 1 september is Keplerstraat 3 in Heerhugowaard het nieuwe adres van GMTO.

GMTO is letterlijk uit haar jasje gegroeid, tijd voor een nieuw pand. Vanaf 1 september verhuist de opleider en technisch ondersteuner naar een nieuw, modern en groter onderkomen in Heerhugowaard.

Het nieuwe pand is toekomstbestendig. Meer kantoor-, helpdesk- en trainingsruimte én een grote, aparte diagnosewerkplaats. Arjen Woudstra van GMTO licht toe:

We hebben met GMTO een mooie groei doorgemaakt, waardoor ons huidige pand in Broek op Langedijk te klein werd. Door corona en het thuiswerken hebben we het nog even vol kunnen houden, maar nu is een nieuw hoofdkantoor met ruimte voor de toekomst echt nodig.”

Passie voor techniek op één

Niet alleen de ruimte, ook de uitstraling van het nieuwe pand is moderner. “Dat sluit beter aan bij wie we zijn en wat we doen”, legt Woudstra uit. De passie voor techniek blijft het kloppend hart van GMTO. “In de nieuwe en uitgebreide diagnosewerkplaats kunnen we autobedrijven nog beter van dienst zijn met het oplossen van de meest complexe storingen.”

Hoe is het nieuws over de verhuizing bij de dertig GMTO-medewerkers gevallen? “Die lopen met een big smile door het nieuwe pand. Iedereen vindt het mooi en kan niet wachten om in de nieuwe werkplek aan de slag te gaan.”

Toch moeten zij nog heel even geduld hebben. Er wordt hard gewerkt om het pand helemaal naar de wensen van GMTO in te richten. Vanaf 1 september is GMTO de nieuwe bewoner samen met Autoschadetraining.nl, ECARR en FHData.