Kennissessie: ADAS-kalibratie op Auto Prof - AMT Live

Kennissessie: ADAS-kalibratie op Auto Prof - AMT Live

Op vak- en kennisevenement Auto Prof - AMT Live in Gorinchem is uitgebreid aandacht voor ADAS-kalibratie. Natuurlijk bekijk je er systemen van diverse leveranciers en voor een verdiepingsslag bezoek je de kennissessie.

Auto Prof - AMT Live wordt groter dan ooit met meer vloeroppervlak, meer stands en meer kennissessies! Natuurlijk wordt één van de trends van het moment, ADAS-kalibratie, niet overgeslagen.

ADAS: the game changer

Maurits Golüke van CBX Nederland verzorgt de kennissessie ADAS: the game changer. Hij begint bij het begin. Wat is ADAS nu precies en hoe werken deze rij-assistentiesystemen? En wat is van belang voor een goede werking hiervan? Dan gaat hij in op het kalibreren. Wanneer en waarom is dat nodig en hoe belangrijk is dat eigenlijk? Waarom is uitlijning zo belangrijk als je rij-assistenten gaat kalibreren? Dat is allemaal van belang voor een goed begrip van ADAS-systemen en de kalibratie daarvan.

Maurits Golüke is directeur-eigenaar van CBX Nederland BV, in opvolging van zijn vader Stan Golüke senior. Maurits zit van kinds af aan in de equipment en heeft daarmee veel affiniteit vanuit technisch perspectief. Hij is een techneut pur sang die vanuit technisch perspectief de juiste oplossingen kiest.

Meer Kennissessies?

Van 11 t/m 13 februari vindt de 2020-editie in Gorinchem plaats. Drie dagen lang automotive vakmanschap met standhouders, innovaties, demo's en natuurlijk een vol programma kennissessies. Daar ben je bij toch?

Registreer je gratis als gast van AMT via autoprof-amtlive.nl/tickets met registratiecode 2501.