Auto Prof - AMT Live 2020: De deeltjesteller komt er aan!

Auto Prof - AMT Live 2020: De deeltjesteller komt er aan!

Vanaf 2021 blijft het niet bij een visuele controle van het roetfilter in de APK, maar gaan we echt meten aan de roetuitstoot. Hoe zat dat? Mark de Goede ontwikkelde mee aan de deeltjesteller en deelt zijn kennis en ervaring in een van de kennistheaters tijdens Auto Prof - AMT Live 2020.

Ok, dus je moet voor de APK straks een deeltjesteller hebben. Hoe werkt dat? En wat kost dat?

Tijdens deze kennissessie wordt stilgestaan bij de deeltjesteller welke in 2020/2021 zijn intrede zal doen in de APK-regelgeving. Wat komt hier zoal bij kijken? Welke mogelijkheden en keuzes heb je als APK erkenningshouder? Hoe gaat de deeltjesteller in de praktijk werken?

Deze en nog veel meer vragen gaat Mark de Goede voor je beantwoorden tijdens zijn kennissessie op Auto Prof - AMT Live. Op zowel 11, 12 als 13 februari kun je zijn kennissessie bijwonen.

Spreker Mark de Goede

Mark de Goede is als technisch directeur van Test Equipment Nederland BV verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de deeltjesteller.

Met ruim 30 jaar ervaring een absolute specialist op het gebied van emissie metingen binnen de APK.


Meer Kennissessies?

Van 11 t/m 13 februari vindt de 2020-editie in Gorinchem plaats. Drie dagen lang automotive vakmanschap met standhouders, innovaties, demo's en natuurlijk een vol programma kennissessies. Daar ben je bij toch?

Registreer je gratis als gast van AMT via autoprof-amtlive.nl/tickets met registratiecode 2501.