AMT Eindejaarsquiz: Win een Lego Technic Porsche!

AMT Eindejaarsquiz: Win een Lego Technic Porsche!
Wil jij van 1580 Lego-stenen deze gave Porsche 911 RSR bouwen? Beantwoord de AMT-Eindejaarsvragen

Het jaar 2019 zit er bijna op en afgelopen vrijdag viel de laatste AMT van dit jaar op de mat. In die AMT, nummer 12, vind je alle antwoorden op de zeven AMT Eindejaarsvragen. Vragen als: Wanneer introduceerde Delphi 350 bar benzine-injectie? En: Hoe moet je het radarbord kantelen bij ADAS-kalibratie van een VW Passat frontradar? Doe mee en win een Porsche van Lego Technic t.w.v. € 150,-.

Elf dikke nummers met daarin meer dan 260 artikelen uiteenlopend van hybride en EV-techniek tot vele Diagnosetips uit de praktijk. Als AMT-abonnee hebben we je het hele jaar op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in de autobranche op zowel technisch als praktisch vlak. Daarnaast maakten we drie online magazines, waarbij de laatste met als onderwerp Pass-thru net verschenen is.

En natuurlijk heb je als ondernemer en technicus onze webinars i.s.m. OOMT gevolgd of bekeek je de video's die we maakten. Van een Stap voor stap Aircoverdamper reinigen tot en met de promovideo voor de Autotechnicus- en Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst-competitie.

Een compleet overzicht van wat we gemaakt hebben, inclusief downloadbaar Jaaroverzicht 2019, vind je op deze pagina.

AMT Eindejaarsquiz

Net als vorig jaar testen we ook dit jaar nog even je kennis. Pak AMT 12 erbij, want de antwoorden op zeven uiteenlopende vragen vind je allemaal terug in het laatste nummer. Even niet bij de hand? Geen nood, want als abonnee lees je AMT 12 hier digitaal.

De zeven vragen vind je hieronder (het best te bekijken via laptop/pc). Vul jouw antwoorden in, je naam en e-mailadres en stuur het vóór 12 januari in. Onder alle goede inzenders verloten we deze gave Lego Technic Porsche t.w.v. € 150,-!

*Zie je het formulier niet goed, klik dan op deze button*