Fotoverslag Auto Prof - AMT Live 2020

Fotoverslag Auto Prof - AMT Live 2020
Kennis tanken in zestien verschillende kennissessies. Dat is AMT Live tijdens Auto Prof - AMT Live.

Auto Prof - AMT Live in Gorinchem is in volle gang. Meer dan honderd standhouders en het uitgebreide kennisprogramma blijken ware publiekstrekkers. Met dit fotoverslag beleef je de eerste beursdag opnieuw. Ook op 12 en 13 februari is de beursvloer geopend. Kom je ook?

Het is al vroeg druk op de vloer van Auto Prof - AMT Live, die elke beursdag om 15.00 uur opent. Equipmentleveranciers praten honderduit over hun nieuwste producten. Opvallend: in opmars naar de vernieuwde APK debuteren er heel veel deeltjestellers. De RDW organiseert een kennissessie over de APK in 2021 die je zeker niet mag missen.

Drukke sessies

Marco van Wijk trekt veel bezoek met zijnsessie over schemalezen. Bij de kennisdome van Iwan Kennis staat het publiek zelfs buiten. Zijn verhaal over het aanpakken van de lastigste storingen inspireert hij aanwezige technici.

Deze en meer sessies beleef je ook op 12 en 13 februari in de Evenementenhal Gorinchem. Bekijk hier een overzicht van alle kennissessies!

811 pk

Op het AMT Kennisplein vind je een BMW M2 Competition. Van zichzelf al geen kinderachtige sportauto, maar met liefst 38.000 euro aan BMW M Performance-opties staat er een wel héél dik bommetje. Onder de koolstofvezel motorkap ligt een zescilinder met maar liefst 411 pk!

Als tegengewicht is er een elektrische Jaguar i-Pace. Je weet wel, de auto die je vaak op de linkerbaan voorbij ziet flitsen. Bij ons kun je er in alle rust naar kijken. Let ook op de bijzondere, matgroene kleur. Zou 'ie gewrapt zijn, of is 'ie toch gespoten?

Bedrijfs- en Autotechnicus van de Toekomst

Het vak- en kennisevenement was ook het decor van een zinderende finale. Voor de ogen van het publiek streden vier jonge autotechnici om de titels Autotechnicus en Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst. Lees hier het verslag van deze spannende strijd. Wie heeft er gewonnen?

Tot en met 13 februari

Auto Prof - AMT Live is geopend tot en met donderdag 13 februari van 15.00 tot 22.00 uur. Zien we je in Gorinchem?

Registreer je via de website van Auto Prof - AMT Live met code 2501!

Lees meer over