Rocar-Tech organiseert Equipment Event

Rocar-Tech organiseert Equipment Event

Op 14, 15 en 16 september aanstaande organiseert Rocar-Tech een Equipment Event in Hengelo.

Corona heeft een streep gezet door veel beurzen en daardoor is het wel eens moeilijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends in werkplaatsinrichting. Dat vond Jan Roozeboom van Rocar-Tech uit Hengelo ook. Hij organiseert daarom een eigen beurs, want we kunnen niet alleen maar websites blijven bezoeken en brochures lezen, vindt Roozeboom.

Demonstraties

Rocar-Tech organiseert op 14, 15 en 16 september aanstaande het Equipment Event met onder andere demonstraties van de nieuwe lijn Ravaglioli 3D uitlijners en het kalibreren zonder ballenborden met de BrainBee Digital ADAS. Ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrificatie van het wagenpark en de gevolgen voor de werkplaats worden toegelicht.

Het Rocar-Tech team staat klaar om vragen van de bezoekers te beantwoorden en zal de voor- en nadelen van de meetmethodes bij deeltjestellers uitleggen: roetdeeltjes elektrisch laden (Diffusion Charging, DC) of toch roetdeeltjes bedekken met alcohol (Condensation Particle Counter, CPC).

Gratis toegang

Jan Roozeboom is zelf ook aanwezig, je kunt er collega's ontmoeten, met elkaar van gedachten wisselen en er zijn versnaperingen. Rocar-Tech zal speciale aanbiedingen doen en showroommodellen tegen scherpe meeneem tarieven aanbieden. De entree is kosteloos en er is parkeerruimte voor de deur.

Het Equipment Event vindt plaats aan de Granaatstraat 38 in Hengelo (Overijssel) op 14, 15 en 16 september van 15.00 tot 21.00 uur.