Ben jij nóg beter dan deze (bedrijfs)autotechnici? Doe tot 17 december mee aan de AMT Awards!

De online kennistest voor de AMT Awards is verdeeld in vier periodes, met elk hun eigen winnaars. De derde periode is afgerond en je hebt nog maar één week om de winnaars te verslaan!
Delen:

Ook afgelopen twee weken hebben veel studenten en vakprofessionals de kennistest gemaakt. Maar, zoals we vroeger al leerden, er kan maar één de winnaar zijn. Nu worden de échte winnaars van de drie competities pas bekend tijdens de finale op 8 februari, maar we weten wél wie de periodewinnaars zijn.

Doe nu mee!

Deelnemen aan de AMT Awards kan nog tot en met 17 december, 12.00 uur!
Naar de test

Kanshebber ‘Autotechnicus van het jaar 2022’

Bij de competitie voor vakprofessionals gooide Arie Kroon, van ArKro Techniek, hoge ogen. Hij beantwoordde alle tien vragen goed in een tijd van 202 seconden. Een keurige score! Of het ook genoeg is om een plaats te bemachtigen in de halve finale, dat weten we op 24 december.

Kanshebbers studentencompetities

Martijn Visser, student autotechniek aan het Hoornbeeck College, beantwoordde acht vragen goed in een snelle 105 seconden. Bij de aanstormende bedrijfsautotechnici gaat Teun Megens er met de hoogste score vandoor. De student aan het Koning Willem I College beantwoordde 9 vragen goed. Hij heeft, gezien de 753 seconden die hij aan de test besteedde, secuur gewerkt. Met resultaat!

Ook kans maken op mooie prijzen?

De periodewinnaars ontvangen allemaal de AMT Lunchtools en een jaar onbeperkt toegang tot alle informatie op AMT.nl. Wil je ook kans maken op deze prijzen, of je plaatsen voor de halve finale? Doe dan nu de test op AMTawards.nl. Meedoen kan tot 17 december, 12.00 uur!

Dit vind je misschien ook interessant