AMT Awards halverwege: dit zijn de 2e periodewinnaars!

De AMT Awards zijn op stoom. De zoektocht naar de beste vakprofessional en studenten bedrijfs- en autotechniek is op de helft en we kunnen de volgende lichting periodewinnaars bekend maken. Welke technici voeren de highscores aan? En: kan jij ze verslaan? Doe de online kennistest en maak kans op de titel 'Autotechnicus van het Jaar' en win fantastische prijzen!
Delen:

Doe ook mee!

Ben je student (bedrijfs)autotechniek of ben je professioneel autotechnicus? Test dan snel je kennis en maak kans op een felbegeerde titel!
Doe de test

Autotechnicus van de Toekomst

Wesley de Boer, student autotechniek van Landstede Techniek Innovatie in Putten is de tweede periodewinnaar in de categorie ‘Autotechnicus van de Toekomst’. Zijn score was goed én snel: hij ‘kopte’ 9 vragen goed in en had daar slechts 114 seconden voor nodig.

Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst

Brian Arts, student bedrijfsautotechniek van Summa Automotive in Veghel troefde de afgelopen twee weken zijn medestudenten af in de categorie ‘Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst’. De aankomend trucktechnicus wist 8 vragen goed te beantwoorden in 137 seconden.

Autotechnicus van het Jaar

Karel de Munnik uit Groot Ammers is diagnosespecialist bij Autobedrijf Moerman Jansen. Hij beantwoordde alle vragen goed in 240 seconden, een topprestatie! Toevallig vertelt Karel in AMT 11 over zijn trots voor het autovak. Het interview lees je hier.
Alle periodewinnaars ontvangen een online jaarabonnement op amt.nl en de AMT Lunchtools.

Dit vind je misschien ook interessant