Dit zijn de eerste periodewinnaars van AMT Awards 2023! 

Dit zijn de eerste periodewinnaars van AMT Awards 2023! 

De AMT Awards zijn weer van start gegaan! 4000 vakprofessionals strijden om de titel 'Autotechnicus van de Toekomst', 'Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst' of 'Autotechnicus van het Jaar'. Wie scoorde de afgelopen twee weken het hoogst bij de eerste ronde van de AMT Awards: De online kennistest en mag zich periodewinnaar noemen?

Periodewinnaar ‘Autotechnicus van de Toekomst’

Lou Vrencken (Arcus College) is de eerste periodewinnaar. Hij heeft alle vragen (10) correct beantwoord, binnen 237 seconden, een topprestatie. Daarmee is hij kanshebber op een mooie plek in de halve finale.

Periodewinnaar ‘Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst’

Bij de categorie ‘Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst’ heeft Joey van Wurmond (ROC Midden Nederland Automotive College) de afgelopen twee weken het hoogste aantal punten gescoord. Met 9 van de 10 correct beantwoordde vragen in 190 seconden, lonkt ook voor hem een plaatsje in de halve finale.

Periodewinnaar ‘Autotechnicus van het Jaar’

Henk van Hoef (Florijn Mobiliteit) sleept de periodetitel binnen met een perfecte score van 10 vragen goed in de tijdsspan van 291 seconden. Levert hem dit een plek in de halve finale van ‘Autotechnicus van het Jaar’ op?

Alle winnaars gefeliciteerd! De periodewinnaars worden beloond met de enige echte AMT-drinkbeker en een online jaarabonnement op amt.nl.