Brembo remsysteemtraining voor experts

Brembo remsysteemtraining voor experts

LKQ-Fource heeft in samenwerking met Automotive Academy en Brembo het trainingsprogramma Brembo Expert PRO en NEXT geïntroduceerd. De training zorgt voor actuele kennis over ontwikkelingen in remsystemen, het stellen van diagnoses en het voorkomen van mogelijke problemen.

Met de komst van hybride en elektrische voertuigen verandert er in rap tempo veel in het remsysteem. Ook het gebruik van lichtere materialen in het remsysteem is actueel, dus technici moeten bij de montage van remdelen rekening houden met de juiste montagevoorschriften. Fource helpt met het Brembo Expert PRO en NEXT programma.

Live online

De training wordt live en online gegeven: twee trainers vertellen hun verhaal en tonen verschillende praktijksituaties. Via de microfoon en de chatfunctie kunnen de deelnemers opmerkingen maken, in groepjes aan oplossingen werken en vragen stellen, die tijdens de uitzending worden besproken. De training is zo opgezet dat alle klasgenoten ook van elkaars ervaringen leren.

Brembo Expert PRO

Na het succesvol afronden van de training heb je als Expert recht op 24 maanden no-nonsens garantie, mag je je etaleren als Brembo Expert en profiteer je van de naamsbekendheid via Mijngarage.nl en de dealer locator van Brembo Expert. Bovendien krijg je via een inlogmogelijkheid toegang tot technische informatie op Bremboparts.com.

Brembo Expert NEXT

Na de PRO-training houd je eens in de twee jaar de kennis op peil met de NEXT-training. Deze online training duurt een uur en is kosteloos voor Brembo Expert PRO's die automatisch benaderd worden om de training te volgen. Het Brembo Expert programma inclusief deze nieuwe trainingen is exclusief verkrijgbaar voor klanten van Fource of de Full Fource partners.