Roy, Marco en Frank winnen AMT Garage Abonnement!

Roy, Marco en Frank winnen AMT Garage Abonnement!
Van links naar rechts: Roy, Marco en Frank in de werkplaats van J. van der Sluis B.V. in Zwaagdijk

Het gloednieuwe AMT Garage Abonnement is speciaal voor kleinere (auto)bedrijven en werkplaatsen. Afgelopen maand maakte je met jouw team kans op zo'n abonnement. We mochten heel wat foto's ontvangen, maar die van Roy, Marco en Frank was volgens onze jury toch echt de leukste. Daarom ontvangen zij nu vakblad AMT op de zaak én hebben ze alle drie online toegang.

Chef werkplaats Marco en monteurs Frank en Roy kunnen het komende jaar onbeperkt artikelen lezen, video’s kijken en hun kennis uitbreiden op AMT.nl. In de kantine van hun werkgever, J. van der Sluis B.V. in Zwaagdijk, ligt vanaf nu elke maand een nieuwe editie van het vakblad. Want dat is het Garage Abonnement: een combinatie van een gedeeld magazine en individuele online toegang. Zo is iedereen overal en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Exclusieve rondleiding

Binnenkort krijgen de drie, als onderdeel van hun prijs, een exclusieve rondleiding bij elektronica-revisiebedrijf ACTronics. “Daar hebben we echt veel zin in,” aldus Marco, “dat is echt een mooi bedrijf!”. Tot slot sturen we ze elk een pakket met AMT Lunchtools, zodat de pauzes nog leuker worden.

Tools & goodies

Voor wie wel een foto heeft ingestuurd, maar niet heeft gewonnen: we vragen ook jullie adressen op, zodat we ook naar jullie een set AMT Lunchtools en AMT-goodies kunnen opsturen. Om te verloten, of om te verdelen.

Lees meer over