Waarom creëren interieurfilters kansen voor garagehouders?

Waarom creëren interieurfilters kansen voor garagehouders?
Interieurfilters bieden kansen voor garagehouders.

Bosch bestudeert de markttrends op de voet om professionals te ondersteunen bij het behalen van extra omzet. Zij hebben drie belangrijke kansen voor jou geïdentificeerd om meer omzet uit interieurfilters te halen: profiteren van het potentieel in onderhoudsbeurten, de evolutie van de markt bijhouden en inspelen op het gezondheidsbewustzijn van weggebruikers.

Wat zijn de voordelen van interieurfilters? De drie belangrijkste voordelen op een rij:

  • Potentieel in onderhoudsbeurten
    Een op de twee auto’s in de Benelux heeft een versleten interieurfilter. Dit type filter moet om de 15.000 km of minstens een keer per jaar worden vervangen. Het opvolgen van deze aanbeveling van jaarlijkse vervanging levert jou extra omzetmogelijkheden op.
  • Evolutie van de markt
    Controleert je het interieurfilter in elke auto op jouw werkplaats? Vervang je het indien nodig? Zo ja, dan is dat een goede manier om omzetverlies op brandstoffilters op korte termijn te compenseren. Het aantal dieselauto‘s neemt af en benzinevoertuigen zijn steeds vaker uitgerust met een brandstoffilter voor de hele levensduur, waardoor er geen vervanging nodig is. Voor de garage betekent dat minder omzet uit diensten voor brandstoffilters.
  • Gezondheidsbewustzijn
    Naarmate het gezondheidsbewustzijn groeit en bestuurders dus bewuster worden van gezondheidsproblemen zoals fijnstof en allergieën, komen interieurfilters steeds meer onder de aandacht. Interieurfilters kunnen weggebruikers helpen door hen ook binnen in de auto te beschermen.

Bosch interieurfilters

Interieurfilter: welke kies je?

Haal het juiste filter in huis op het juiste moment en tegen de juiste prijs. Het complete assortiment van Bosch bestaat uit meer dan 500 artikelnummers en 3 verschillende technologieën om te voldoen aan alle behoeften en budgetten. De Benelux-marktdekking is 94 procent. Het productassortiment wordt continue bijgewerkt voor de nieuwste toepassingen, dat betekent ongeveer 40 nieuwe releases per jaar. De beschikbaarheid van de goederen is hoog.

De meegeleverde, duidelijke montage-instructies zorgen dat het verwisselen van de filters snel en eenvoudig is. Alle functie- en kwaliteitstests worden uitgevoerd volgens dezelfde normen als de normen die worden gehanteerd voor OE-onderdelen.

Stel jouw klanten gerust met de merkbekendheid en kwaliteit die Bosch aanbiedt aan zijn eindgebruikers. De interieurfilters beschermen het meest waardevolle in het voertuig: de bestuurder en inzittenden. Er mogen dus geen compromissen worden gesloten als het aankomt op de kwaliteit van deze producten. Elk interieurfilter is voorzien van kwalitatief hoogwaardige materialen, afwerking van topkwaliteit en technische knowhow. Klik hier om alle interieurfilters te ontdekken.

FILTER+: een prima alternatief voor OEM-onderdelen

In de afgelopen jaren zijn interieurfilters met actieve koolstof steeds gebruikelijker geworden bij OEM’s en op de automotive aftermarket. Ze werken tegen slechte geuren, waardoor miljoenen bestuurders zich comfortabeler voelen in hun auto.

Tegenwoordig zien we een nieuw soort interieurfilter dat nóg beter werkt: een anti-allergenenfilter voor het interieur. Dit filter is een goede oplossing voor mensen die allergieën hebben. Steeds meer autofabrikanten gebruiken deze technologieën in hun auto’s, zoals bijvoorbeeld Audi in de modellen A3, TT, Q2 en Q3 sinds juni 2016. Dankzij onze strategie van bijpassende kwaliteitsonderdelen bieden we bij Bosch met het FILTER+-assortiment van anti-allergenenfilters tegen de juiste prijs een prima alternatief voor OEM-onderdelen.

Het juiste interieurfilter van Bosch voor elke behoefte en elk budget

Volg de weg die lucht aflegt van buiten naar binnen in de auto en ontdek de uitdagende taken van interieurfilters.

Bekijk ook de video:

Dit artikel is gesponsord door Bosch