Video: Werkgever zijn in coronatijd

Gelukkig trekken de rookwolken na de corona-crisis wat op. Toch zit de schrik er bij ondernemers en leidinggevenden nog goed in. Want: 'we zijn er nog niet'. Wat betekent de afgelopen periode voor je jou en je medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat je als team ijzersterk uit de crisis komt? Ondersteuning van een Adviseur Werkgeverschap kan je helpen. Henk Korporaal legt het uit.

Een goed team is goud waard. Maar hoe kom je aan gekwalificeerd personeel, hoe vergroot je de betrokkenheid van medewerkers en hoe zorg je ervoor dat medewerkers ook in de toekomst hun werk goed kunnen en willen blijven doen? En hoe krijg je dat in coronatijd voor elkaar?

Henk Korporaal is Adviseur werkgeverschap bij OOMT. Hij en zijn collega adviseurs gaan met je in gesprek over deze vraagstukken. Ze ondersteunen en geven je inzichten in je rol als werkgever en adviseren je hoe jij deze rol goed kunt invullen.

Werkgever zijn in coronatijd

In onderstaande video vertelt Henk hoe dat in zijn werk gaat. In ‘normale’ tijden én in corona-tijd. Waar lopen je collega-ondernemers tegen aan?