Video: Verder groeien met de OOMT-opleidingsvoucher

Video: Verder groeien met de OOMT-opleidingsvoucher
Ontwikkelen en verder groeien zijn erg belangrijk in de automotive branche. De opleidingsvoucher ondersteunt je daarbij. OOMT-directeur Betsie Brink vertelt je alles over de voucher.

Crisis of geen crisis, in onze branche blijft leren en ontwikkelen belangrijk. Vanwege de coronamaatregelen waren opleiders genoodzaakt klassikale trainingen uit te stellen. OOMT biedt hulp door middel van het opleidingsvoucher. Iedereen die werkzaam is in de branche kan deze inzetten voor online trainingen. Zo kan je blijven groeien, ook in coronatijd!

De opleidingsvoucher maakt onderdeel uit van het pakket tijdelijke regelingen dat OOMT samen met Bovag en vakbonden heeft ontwikkeld om ondernemers en werkenden in branche te ondersteunen tijdens de coronacrisis.

In onderstaande video legt OOMT-directeur Betsie Brink uit wat de opleidingsvoucher precies is en waarom voor deze maatregel gekozen is. Daarnaast vertelt ze wie in aanmerking komt voor de voucher en hoe ook jij deze kan verzilveren.

De opleidingsvoucher maakt onderdeel uit van een totaalpakket aan tijdelijke OOMT-regelingen. Ook in crisistijd staat OOMT voor je klaar.

AMT houdt je op de hoogte van de regelingen. Dat doen we op amt.nl, in een serie video’s en met webinars waarin we dieper ingaan op het effect van corona op de werkplaats.

Bekijk ook:

Leidinggeven in crisistijd

Terugkijken: Webinar: Coachen op afstand

Terugkijken: Webinar: Samen gezond uit de crisis