Wat zijn jouw goede werkplaatsvoornemens?

Wat zijn jouw goede werkplaatsvoornemens?
Wat zijn jouw goede werkplaatsvoornemens? Meer ruimte? Nieuwe brug? Andere indeling of investeren in nieuwe equipment? Deel je ervaringen en wensen met ons, dan maken wij een mooi thema voor je!

Bijna 2020! Als het vuurwerk is gedoofd, de kater is uitgeslapen en we op 2 januari echt beginnen aan het nieuwe jaar, is het tijd voor goede voornemens. Ook in de werkplaats. Hoe zien die van jou er uit?

Beta LED hoofdlamp AMT
Zicht is alles, ook nog je handen vrij is goud! Geen probleem als je onder de motorkap werkt met deze BETA-Ledhoofdlamp. Wie weet kan jij ‘m aan je gereedschapskar toevoegen!

Een nieuw jaar, mooie gelegenheid om met een frisse blik naar je werkplaats te kijken. Ben je nog gelukkig met de indeling? Herindelen hoeft niet altijd heel veel te kosten, maar kan je wel veel opleveren.

In welke apparatuur en equipment zou je willen investeren, en keur je jaarlijks je werkplaatsequipment of is dat ongemerkt alweer wat langer geleden?

En hoe zit het met de veiligheid in je werkplaats? Heb je voldoende en de juiste PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) voor je medewerkers? En zijn de PBM’s die je al in de werkplaats hebt nog up-to-date?

Jouw licht op de werkplaats

In AMT 1 van 2020 besteden we in de werkplaatsspecial aandacht aan de goede voornemens in de werkplaats. Zo helpen we je je werkplaats nog beter in te delen en uit te rusten. In welke equipment móet je investeren? Je werkplaats anders inrichten: hoe pak je dat aan? Hoe haal je meer omzet uit je werkplaats?

Jouw ervaring helpt ons een waardevol thema te maken. Beantwoord de vijf vragen in het formulier, voeg eventueel foto's van je nieuwe equipment toe en scoor een Beta LED hoofdlamp t.w.v. € 45,50.