Show jouw (ver)nieuw(d)e werkplaats aan AMT-lezers!

Voor een uitgebreide (foto)reportage in AMT is de redactie op zoek naar een autobedrijf dat onlangs de werkplaats 'een facelift' heeft gegeven. Ben jij (of ken jij) dat autobedrijf? Tip de redactie en wie weet verschijnt jouw werkplaats binnenkort in AMT!

Hoe ziet de ideale werkplaats eruit? Een lastige vraag om zo even te beantwoorden. Het hangt natuurlijk van een aantal belangrijke factoren af. Hoeveel bruggen heb je nodig, met hoeveel mensen werk je in de werkplaats en welke equipment mag niet ontbreken?

Wil je je werkplaats aanpassen, dan komt daar heel wat bij kijken. Waar begin je? Bedenk je alles zelf of schakel je bijvoorbeeld je equipmentleverancier in voor advies? Daarnaast speelt het financiële plaatje ook een belangrijke rol.

Ervaring delen

Ondernemers die overwegen de werkplaats aan te passen hechten waarde aan de ervaringen van collega-autobedrijven. Daarom is de redactie op zoek naar autobedrijven die hun werkplaats hebben aangepast. Vragen als: waarom was de vernieuwing nodig, hoe heb je het aangepakt en wat is het resultaat, helpen andere autobedrijven op weg.

Vind je het leuk om je vernieuwde werkplaats aan je collega’s te ‘showen’ en je ervaring te delen? Stuur een mail naar amt@vakmedianet.nl en wie weet pronkt jouw werkplaats binnenkort in een uitgebreide (foto)reportage in AMT en op AMT.nl!