Auto Prof - AMT Live 2020: De klant is EV-ready, hoe ver ben jij?

Auto Prof - AMT Live 2020: De klant is EV-ready, hoe ver ben jij?
Net als bij een auto met een verbrandingsmotor heeft de potentiële EV-klant ook vragen over 'verbruik' en 'tanken'. Kan jij de actieradius van een EV al voorrekenen of de de klant verschillende laadmogelijkheden voorleggen?

Je klant overweegt elektrisch rijden en klopt bij jouw autobedrijf aan. Hoe geef je hem advies? Weet jij welke EV past wat betreft actieradius en laadmogelijkheden? En wat kun je adviseren over een laadmogelijkheid bij huis?

Volg tijdens op Auto Prof – AMT Live in Gorinchem de kennissessie van Jasper Engel van SVKM (Stichting Vakkennis Mobiliteit) en leer hoe jij aan de juiste EV-advies- en verkoopkennis komt.

Steeds meer consumenten overwegen een EV en willen advies. En dat gaat verder dan alleen over de auto. De klant wil weten hoe ver ie kan met een volle batterij en hoeveel watt de auto verbruikt. Maar ook of hij overal kan laden en wat elektriciteit ‘tanken’ kost.

Jasper Engel

Jasper Engel is ruim twee decennia werkzaam in de autobranche. Hij begon als autotechnicus en groeide van verkoopadviseur door tot verantwoordelijke voor bedrijfswagens bij Opel Nederland.

In 2016 startte hij met automotive vakopleidingen voor zowel bedrijfswagens als elektrische mobiliteit. Daarnaast is Jasper actief bij de Stichting Vakkennis Mobiliteit (SVKM).

EV-adviseur

Daarom is SVKM in 2019 opgericht. De stichting heeft tot doel om de specifieke vakkennis over elektrische auto’s bij verkoopadviseurs, accountmanagers en fleetmanagers te borgen. Na de meerdaagse opleiding en het examen zijn de deelnemers gecertificeerd EV-Adviseur (Niveau 1) of EV-Specialist (Niveau 2).

Zorg dat je klaar bent voor jouw EV-klant en bezoek deze kennissessie!

Meer Kennissessies?

Van 11 t/m 13 februari vindt de 2020-editie in Gorinchem plaats. Drie dagen lang automotive vakmanschap met standhouders, innovaties, demo's en natuurlijk een vol programma kennissessies. Daar ben je bij toch?

Registreer je gratis als gast van AMT via autoprof-amtlive.nl/tickets met registratiecode 2501.