Webinar: Heeft de auto van de toekomst jou nog wel nodig?

Webinar: Heeft de auto van de toekomst jou nog wel nodig?
Nieuwe auto's staan in contact met de fabrikant, komen die alleen nog bij de dealer? Gaan 'slimme auto's zichzelf repareren? Allemaal vragen waar je antwoord op krijgt in het AMT/OOMT-webinar.

Elektrische auto’s. Zelfrijdende auto’s. Connected cars. Diagnose op afstand. De auto van de toekomst kan elk moment jouw werkplaats binnenrijden. Wat betekent dat voor jouw werk? Gaan auto’s zichzelf repareren? En wat moet je als autotechnicus van de toekomst allemaal kunnen en weten? Je ontdekt het tijdens het online AMT/OOMT Webinar op dinsdag 18 juni 2019.

Het zijn spannende tijden voor de mobiliteitsbranche. Bijna elke werkplaats krijgt vroeg of laat te maken met elektrische en hybride auto’s, rijhulpsystemen en de connected car. Dat heeft gevolgen voor het werk in de werkplaats. Daarom organiseren OOMT en AMT een webinar over de toekomst van de werkplaats. Professionals uit de branche vertellen je alles over de nieuwste ontwikkelingen. Nu en straks.

Welke technieken kan je op de brug verwachten? Welke vakkennis en equipement heb je daar voor nodig? Het online AMT/OOMT Webinar op 18 juni 2019 laat je zien wat je kan verwachten.

Wat komt er op de brug?

Tijdens het webinar praten AMT en OOMT met professionals uit de branche. Zij vertellen wat je wel en niet op de brug kan verwachten. En nog belangrijker: hoe jij jezelf op ‘de nieuwe automotive’ kan voorbereiden. Het webinar wordt online uitgezonden via een speciale link.

Je kan het webinar volgen via jouw laptop, pc, tablet of smartphone. De uitzending begint op dinsdag 18 juni om 19.30u. Je kan ook ‘live’ meepraten en vragen stellen aan de gasten in de studio.

Meekijken met het AMT/OOMT Webinar? Meld je nu aan via www.amt.nl/aanmelden-webinar

Dit artikel is gesponsord door OOMT.

Het kleine MEB-platform keert terug naar traditionele opbouw, motor voorin en een niet -dure torsie-achteras waar geen tweede motor bij kan.

Dit jaar komt een herziene VW ID.3, oorspronkelijk beschouwd als de batterij-Golf voor morgen. Een massaal succes werd de ID.3 nog niet, eerder het...