AMT Eindejaarsquiz: Win een Defender!

AMT Eindejaarsquiz: Win een Defender!
Wil jij van 2573 Lego-blokjes deze gave Defender maken? Natuurlijk wil je dat! Beantwoord de vragen en maak kans op deze gave Lego Technic-set t.w.v. € 179,-.

2020 zit er bijna op. Een bijzonder jaar waarin de coronapandemie een flinke stempel drukt op ons dagelijks leven. Gelukkig mochten autobedrijven in bedrijf blijven. En wij ook. Werkend vanuit huis hielden we je op de hoogte over de deeltjesteller, hybride/EV-technieken, lastige storingen en nog zoveel meer. Wat heb je onthouden? We testen je AMT-kennis in onze traditionele eindejaarsquiz!

Elf AMT-nummers met daarin meer dan 250 artikelen, uiteenlopend van hybride en EV-techniek tot Stap voor Staps, Diagnosetips uit de praktijk, bijzondere Ogen voor Techniek en fraaie achtergrondreportages. Corona heeft een bijzondere rol opgeëist. We beschreven de gevolgen voor autobedrijven, keken mee in België bij de totale lockdown en gaven vooral praktische tips hoe om te gaan met de maatregelen en de versnelde digitalisering.

In het AMT Jaaroverzicht 2020 (PDF) kan je snel terugvinden wat we afgelopen jaar geschreven hebben. Handig ook om snel de artikelen te vinden waarin de antwoorden op de eindejaarsvragen staan.

AMT Eindejaarsquiz

Tijd voor de eindejaarsquiz met vragen over alle elf nummers van 2020. Dat kost wat moeite, maar de winnaar mag aan de slag met de Land Rover Defender van Lego Technic. Je bent nooit te oud voor Lego!

Wil jij van 2573 Lego-blokjes deze gave Defender maken? Natuurlijk wil je dat! Beantwoord de vragen en maak kans op deze gave Lego Technic-set t.w.v. € 179,-.

Heb je niet alle AMT’s op papier? Als abonnee heb je toegang tot de digitale versies: amt.nl/digitaal-magazine.

Jouw antwoorden insturen

Vul je antwoorden direct in op het formulier hieronder. Op 28 januari maken we in AMT 1, op AMT.nl en via social media de winnaar van de Lego Technic Land Rover Defender t.w.v. € 179,- bekend. Succes!

*Zie je het formulier niet goed, klik dan hier*


Lees meer over

Tom Polman

Tom Polman

Product Owner AMT

Tom studeerde HTS-Autotechniek aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen en specialiseerde zich in Automotive Services. Met zijn afstudeeropdracht stond hij aan de basis van het AMT Garageforum. Hierna groeide hij door binnen AMT. Eerst enkele jaren als redacteur en sinds mei 2013 naar hoofdredacteur van AMT.

Tom rijdt Renault, heeft een vrouw en twee dochters en zijn interesses liggen in snelle vierwielers en alles met vooruitstrevende techniek in zich.

Email: tompolman@vakmedianet.nl
Telefoon: (0)88-5840 706