Video: Nog één keer terugkijken op Auto Prof - AMT Live 2020

Video: Nog één keer terugkijken op Auto Prof - AMT Live 2020
Volle kennissessies, volop demonstraties en mooie wedstrijden. Wat heb je gemist op Auto Prof - AMT Live 2020?

Drie dagen Leren, Beleven en Ontmoeten zitten er op. Wij kijken met een goed gevoel terug op vele mooie gesprekken, volle kennistheaters en veel raadselachtige gezichten bij de AMT Blackbox-actie. En niet te vergeten, de winnaars van de Autotechnicus- en Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst. Kijk met ons nog één keer terug middels deze videoterugblik.

Zestien kennissessies stonden elke dag op het programma van Auto Prof - AMT Live 2020. Het leverde ook dit jaar volle theaters op. Maar dat niet alleen. Op de eerste dag zagen velen met ons hoe Thijs van Grinsven en Joey Swinkels met de prijzen naar huis gingen als Autotechnicus van de Toekomst en Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst. Hoe dat zit? Dat lees je hier terug.

Er vielen nog meer prijzen te verdelen. Het Koning Willem I College en Rijn IJssel gingen namelijk met de prijs voor de beste opleiding Bedrijfsautotechniek en Autotechniek naar huis. En ook daarvan lees je de details in dit bericht.

Video-terugblik

Nog één keer terugkijken op een geslaagd kennisevenement met meer dan 11.000 bezoekers? Dat kan. Proef de sfeer van drie dagen kennis tanken in Gorinchem, zie de demonstraties en hoor wat andere professionals van het evenement vonden in deze video-terugblik:

Op naar 2021

Voor 2021 hebben we de eerste sprekers alweer vastgelegd, want ook volgend jaar kun je weer volop kennis tanken. Zet 9, 10 en 11 februari maar vast in je agenda!