De Beursgids: Jouw navigatie op Auto Prof - AMT Live 2020

De Beursgids: Jouw navigatie op Auto Prof - AMT Live 2020
Bij binnenkomst in Gorinchem ontvang je de handzame Beursgids met onder andere het kennisprogramma, demonstraties en primeurs en natuurlijk de plattegrond.

Vandaag, morgen en overmorgen mag je (eindelijk) naar Evenementenhal Gorinchem! Haal je vakkennis op, ontmoet vakgenoten uit de branche en geniet van demonstraties van de specialisten op de beursvloer. Bovendien wacht je een programma van zestien kennissessies. Moeilijk kiezen? Niet als je alvast een kijkje neemt in de Beursgids. Je krijgt een papieren versie bij binnenkomst op Auto Prof - AMT Live, maar je kan 'm nu al digitaal lezen.

Auto Prof – AMT Live is de beste reden voor een middagje vrij (als je werkplaats te vol staat: gelukkig kan je tot 22.00 uur terecht) om te Leren, Beleven en Ontmoeten met mede- automotive professionals. Auto Prof – AMT Live Gorinchem is van dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari geopend van 15.00 uur tot 22.00 uur.

Er zijn elke dag vier ronden kennissessies en vier sessies per ronde. De kennissessies starten om 17.30 uur, 18.30 uur, 19.30 uur en 20.30 uur in de kennisdomes rondom het AMT-plein.

De zestien kennissessies van Auto Prof – AMT Live 2020!

Beursgids toont complete programma

Op amt.nl lees je alleupdates over de kennissessies en partners. Die informatie krijg je ook bij binnenkomst in Gorinchem, uitgereikt in een handige kleine beursgids. Neem alvast een kijkje in het complete overzicht van alle kennissessies, de demonstraties en primeurs, en bereid je zo voor op je bezoek aan Auto Prof – AMT Live 2020!

Hieronder kun je de Beursgids alvast digitaal doorbladeren. (Liever als PDF downloaden? Dat kan hier)

Meld je aan!

Van 11 t/m 13 februari vindt de 2020-editie in Gorinchem plaats. Drie dagen lang automotive vakmanschap met standhouders, innovaties, demo’s en natuurlijk een vol programma kennissessies. Daar ben je bij toch?

Registreer je gratis als gast van AMT via autoprof-amtlive.nl/tickets met registratiecode 2501.

Tom Polman

Tom Polman

Product Owner AMT

Tom studeerde HTS-Autotechniek aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen en specialiseerde zich in Automotive Services. Met zijn afstudeeropdracht stond hij aan de basis van het AMT Garageforum. Hierna groeide hij door binnen AMT. Eerst enkele jaren als redacteur en sinds mei 2013 naar hoofdredacteur van AMT.

Tom rijdt Renault, heeft een vrouw en twee dochters en zijn interesses liggen in snelle vierwielers en alles met vooruitstrevende techniek in zich.

Email: tompolman@vakmedianet.nl
Telefoon: (0)88-5840 706

Lees AMT 5-2023, thema APK, nu online!

AMT 5 van 2023 staat in het teken van de APK. Hoe ziet de toekomst van de APK eruit? Welke nieuwe eisen mogen we verwachten? En welke investeringen...