Aircoservicemachine: Huren in plaats van investeren

Aircoservicemachine: Huren in plaats van investeren

Het is iets rustiger in de werkplaats en dus is er ook ruimte voor nieuw werk. Aircoservice aanbieden aan je bestaande en nieuwe klanten is dan een interessante optie. Zo'n machine is echter nog best prijzig. Geen nood, je kan er ook een huren!

Het aircoseizoen is weer volop begonnen, en misschien wilde je wel in een R1234yf aircoservicemachine investeren, maar durf je die investering nu even niet aan. Specialist Airco Techniek biedt hulp en verkoopt niet alleen aircoservicemachines, je kan ze ook tijdelijk huren. Hoe zit dat?

Acht weken huren

Germen Wever van Airco techniek: "We bieden inderdaad de mogelijkheid om twee verschillende machines te huren voor een aantrekkelijk tarief. Na de vaste periode van acht weken is de keuze aan het autobedrijf. Nog eens acht weken verlengen, de machine weer inleveren óf overnemen. In dat laatste geval wordt de betaalde huur ingehouden op de aanschafprijs."

Klinkt goed, geen investeringsrisico en toch auto's met R1234yf kunnen servicen.

Keuze uit twee machines

Je kan voor het R1234yf koudemiddel kiezen uit twee verschillende machines. De Mahle ACX450 en de Ecotechnics NEXTTHFO. Eerst genoemde kost in aanschaf € 3.650,-, je huurt deze voor € 10,72 per dag. De Ecotechnics is € 1000,- goedkoper in aanschaf en huur je voor € 7,15 per dag.

Vanzelfsprekend zijn beide machines ook startklaar af te leveren met koudemiddel, olie en UV-gevulde containers, uitgebreide instructies en vijf jaar garantie.

En R134a aircoservice?

Wil je ook auto's servicen met R134a koudemiddel-systemen, dat kan ook. De huurprijzen zijn het zelfde. De aanschafprijs ligt € 200,- lager. Een combimachine zit niet in het assortiment.

Snel geregeld

Heb je interesse in de huurconstructie, op de pagina huureenaircomachine.nl vind je meer informatie en vraag je een huur-offerte aan.