Corona: Technische online trainingen van GMTO binnenkort van start

Corona: Technische online trainingen van GMTO binnenkort van start
Alvast een 'sneak peak' van de online training 'Relatieve Compressietest', waar technisch trainer Martijn de Bruijn de laatste hand aan legt. Binnenkort online!

Gelukkig kunnen werkplaatsen in deze coronatijd blijven sleutelen. (Technische) trainingen op locatie volgen mag voorlopig niet. En dat terwijl het in onze branche zo belangrijk is om bij te blijven. Opleider GMTO schiet techneuten te hulp. Binnenkort bieden zij online trainingen aan. GMTO-trainer Martijn de Bruijn trapt af met de online training 'Relatieve Compressietest'.

Dossier: coronavirus en het autobedrijf

In het AMT Coronadossier lees je alles over de invloed van het coronavirus op het autobedrijf.

Naar het dossier


Voor autotechnische professionals is training en opleiding erg belangrijk. De techniek gaat razendsnel en je wil bijblijven. Een training volgen op één van de GMTO locaties gaat helaas even niet en daarom komen zij naar jou.

De opleider uit Broek op Langedijk is druk bezig met het ontwikkelen van online trainingen die jij, waar en wanneer je maar wilt, kunt volgen. Vanachter je pc, tablet of laptop helpen zij je jouw kennis op peil te houden. Op de GMTO-manier: praktisch en van hoge kwaliteit.

Relatieve compressietest

Binnenkort gaat de eerste training live. Trainer Martijn de Bruijn pakt de GMTO-scope erbij en leert je alles over de relatieve compressietest.

De online trainingen zijn een aanvulling op de reguliere trainingen. Voor iedereen beschikbaar, dus ook als je niet niet ingeschreven bent bij GMTO.

Technisch trainer Anton van der Linden legt in onderstaande teaser meer uit over de online trainingen:

Meer informatie?

Hou de GMTO-website en social mediakanalen in de gaten voor meer informatie. Wil jij nu al meer weten of je alvast opgeven voor de training? Stuur een mail naar onlinetraining@gmto.nl.