Autec annuleert Equipment Vakdagen

Autec annuleert Equipment Vakdagen
Helaas, Corona zet vanwege restricties in binnen en buitenland een streep door de Equipment Vakdagen van Autec in Montfoort.

In verband met COVID-19 annuleert Autotec de Equipment Vakdagen die van 7 tot en met 9 april in hun showroom in Montfoort zou plaatsvinden. Tijdens deze huisshow zouden allerlei typen hefbruggen werkend te zien, ervaren en te vergelijken zijn. Helaas zetten de restricties omtrent het virus hier een streep doorheen.

Pim Pijper, General Manager van Autec: "Wij nemen de richtlijnen van het RIVM vanzelfsprekend ter harte. Klanten zijn welkom in onze showroom tijdens de gebruikelijke openingstijden (op afspraak!), alleen kunnen wij niet alle producten laten zien. Onze fabrieken van hefbruggen bevinden zich met name in Noord-Italië. Daardoor hebben de nieuwe producten ons niet tijdig kunnen bereiken."

Autec hoopt op herkansing in het najaar. De Equipment Vakdagen vinden dan plaats op dinsdag 10 tot en met 12 november. Uiteraard kun je voor die tijd al terecht op de website van Autec waar je tevens nieuwe productvideo's vindt.