Deel jouw APK-praktijkervaringen en win een Beta inspectielamp

Deel jouw APK-praktijkervaringen en win een Beta inspectielamp
Geen examen APK-bevoegdheidsverlenging meer, goed idee? Meer dan 150 APK-keurmeesters geven hun mening.

De APK is de levenslijn van de meeste autobedrijven. Dat vraagt constante aandacht hiervoor richting jouw klant. Attendeer je klanten actief op de APK? Wat reken je ervoor? En welke vreemde 'reparaties' kom je tegen tijdens de keuring? Kortom, deel je APK-ervaringen uit jouw werkplaatspraktijk.

De APK-regelgeving is aan verandering onderhevig, de keuring moet immers aansluiten bij de voortdurend ontwikkelende autotechniek.

We mogen van Beta zes keer deze Oplaadbare inspectielamp voorzien van draaibare magnetische voet en toplamp weggeven.
Deel je APK-ervaring en maak kans op één van de zes Beta-oplaadbare inspectielampen.

We schrijven regelmatig over de APK en wat dat betekent voor jouw autobedrijf.

In 2018 hielden we samen met de RDW een webinar over de belangrijkste APK-wijzing van dat jaar: de visuele controle op het roetfilter. Een vervolg daarop komt er begin 2021 aan. Dan gaan we niet meer alleen kijken, maar écht meten of het roetfilter werkt met de deeltjesteller.
Zover is het nu nog niet, maar dat hij komt, is zeker. AMT 5 staat in het teken van de APK. Daarvoor horen wij graag jouw APK-ervaringen.

Hoe? Beantwoord de vragen hieronder en upload je praktijkfoto’s. Onder alle inzenders mogen we zes keer een oplaadbare inspectielamp voorzien van draaibare magnetische voet en toplamp weggeven van Beta.

De vragen:

De vragen vind je hieronder in het formulier. Beantwoord ze allemaal en upload eventueel je praktijkfoto's.