Dít zijn de finalisten van 'Bedrijfs- & Autotechnicus van de Toekomst'!

Dít zijn de finalisten van 'Bedrijfs- & Autotechnicus van de Toekomst'!

Een Volkswagen Caddy die niet meer communiceert, diagnosestellen aan een voertuig waarvoor je geen diagnosesysteem hebt, Picodiagnose aan de EGR-klep en een Iveco Daily die wel start, maar niet aanslaat. De skills van de halvefinalisten van AMT's 'Bedrijfs & Autotechnicus van de Toekomst' werden in de praktijk getest. Wie zien we op 9 maart terug in de finale?

Melvin van der Vegt (ROC Tilburg), Anass Laoui (ROC Midden Nederland), Ralph van der Boorn (Summa Automotive) en Loek Meyers (Arcus College) zijn alle vier leerling-autotechnici. In de werkplaats van TAC Academy in Waalwijk bogen zijn zich over de vier praktische opdrachten.

De eindresultaten lagen dichtbij elkaar. Loek en Melvin behaalden de hoogste beoordelingen en hebben zich dus geplaatst voor de live finale op 9 maart a.s..

Bij de bedrijfswagens was het de beurt aan Thimo Heijkoop (ROC Midden Nederland), Myron Driesen (Koning Willem I College), Berry van de Sande (Summa Automotive) en Thomas Hidding (Summa Automotive) om te laten zien wat zij in huis hebben.

Het verschil in de eindresultaten was slechts een kwestie tienden. Berry en Thomas trokken aan het langste eind en ook zij hebben zich geplaatst voor de finale.

Kijk mee!

Met eigen ogen zien hoe de mannen de mouwen opstroopten en streden voor een plek in de eindstrijd? Kijk in onderstaande video hoe de halve finale verliep:

De live Finale bekijken?

Dat kan! De spectaculaire eindstrijd van AMT's 'Bedrijfs- en Autotechnicus van de Toekomst' zenden we op 9 maart live vanuit de studio uit. In een spannende show zie je de individuele finalisten én de beste scholen in actie. Aanmelden is gratis en doe je hier.

De finalisten zijn bekend. Wie volgen Thijs van Grinsven en Joey Swinkels op als Autotechnicus en Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst?