AMT Live Online: Technische tutorial veerpootlagers

AMT Live Online: Technische tutorial veerpootlagers
De do's en dont's van (de)montage van veerpootlagers, oplossingen voor veel voorkomende problemen en nuttige werkplaatstips komen aan bod in de technische kennissessie van NTN SNR.

Veerpootlagers: elke auto heeft ze nodig. Ze worden nog wel eens onderschat, maar hebben grote impact op de prestaties van het onderstel! Wat móet je weten over veerpootlagers? Welke problemen kunnen voorkomen en hoe monteer je veerpootlagers? NTN SNR spijkert je (technische) veerpootkennis bij in hun praktische tutorial: Masterclass Veerpootlagers op AMT Live Online.

Als je de kennissessie van NTN SNR hebt gezien, weet je:

  1. Wat de speciale vereisten zijn voor veerpootlagers,
  2. Wat belangrijk is om te weten over veerpootlager technologie én hoe je weet óf en wanneer een veerpootlager moet worden vervangen.
  3. Wat belangrijk is bij montage en demontage in de werkplaats.

Niet om te missen dus, technische kennis die je de volgende dag al in je werkplaats kan toepassen!

Schrijf je (gratis) in voor AMT Live Online op 9 en 10 maart a.s. en bekijk de kennissessie van NTN SNR.

AMT Live Online bezoeken?

Even geen vakbeurzen, bijeenkomsten en live events? Geen nood, wij brengen AMT Live naar je werkplaats, showroom en huiskamer. Neem een digitale duik in techniek, APK, equipment en in alles dat ondernemen in de autobranche boeiend maakt. Kortom: jouw branche in de spotlight. Twee dagen lang!

Een spetterend programma staat voor je klaar in een online AMT Live- omgeving: Het dagelijkse AMT-journaal, videoreportages, demo’s en live kennissessies van technici en experts en interviews. Tijdens het digitale event kom je bovendien met één klik rechtstreeks in contact met vakgenoten, experts en sprekers.

Naast de sessie van NTN SNR staan o.a. sessies van APK-deeltjestest-expert Gerrit Kadijk, Diagnosespecialist Iwan Kennis, Febi, Jifeline, AD Garagebedrijf, Waeco, WD-40, ACTronics, Slimstock, en zelfs een WD-40 pubquiz op het programma.

En jij bent er gratis bij! Meld je aan en we houden je op de hoogte van het programma. Zo mis je niets!