(Online) trainingen: welke volg jij?

(Online) trainingen: welke volg jij?
En... Actie! Trainer Martijn de Bruijn spijkert digitaal je kennis bij. Duty Cycle & PWM, Datanetwerken, Meten met de Scope, Motormanagement, zo maar een greep uit het aanbod van online trainingen van GMTO. Onder de meest waardevolle inzendingen mogen wij drie maanden onbeperkt toegang tot het GMTO online platform verloten!

Afgelopen maart ging er een (tijdelijke) streep door alle fysieke trainingen. Opleiders waren er als de kippen bij om je te voorzien van online trainingen. Top, want je zo hou je je kennis op peil. Welke online trainingen heb jij gevolgd? En welke trainingen staan nog op je wensenlijst?

Dit voorjaar stond de wereld op z’n kop en moesten we met z’n allen in een intelligente lockdown. Daar werden we niet slimmer van. Geen bijeenkomsten meer, dus ook alle trainingen afgelast. Gelukkig boden online trainingen uitkomst. Hulde aan de opleiders die snel omschakelden naar de digitaal school.

Hoe heb jij online trainen ervaren?

Vanaf je laptop, tablet of mobiel een training volgen; dat kan je doen waar en wanneer je maar wilt. De ene training is live, de ander vooraf opgenomen, wat heeft jouw voorkeur? Voordeel van online leren is de flexibiliteit, maar je mist persoonlijk contact met medecursisten, docenten en de praktijklessen waarbij je sleutelt aan voertuigen. Hoe heb jij dat ervaren?

Blijvertje?

Gelukkig mogen we inmiddels weer fysiek trainen. Wat vind jij: is dat het einde van de online trainingen of is het een blijvertje?

Voor het Thema Opleiding & Training in AMT 1 zijn we zijn benieuwd naar jouw ervaring met trainingen en opleiders. En naar welke trainingen er nog op je wensenlijst staan.

De vragen: