Autohuis Rijen wint derde Auto's de Baas Team Challenge

Autohuis Rijen wint derde Auto's de Baas Team Challenge

De medewerkers van Autohuis Rijen hebben de eerste prijs van de Auto's de Baas Team Challenge gewonnen. Zij gaan met hun hele team een dag racen op het circuit van Zandvoort, bij Bleekemolen Race Experience. Hans Joosten (BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven) reikte de prijs uit aan het trotse team. Met jouw team ook kans maken? Je hebt nog één kans op een van de gave prijzen!

Naast Autohuis Rijen vielen tijdens deze derde trekking nog vier andere bedrijven in de prijzen:

  • De geheel verzorgde barbecue voor het hele team is gewonnen door Autoservice HDW in Heerenveen.
  • De geheel verzorgde escaperoom in het eigen bedrijf gaat naar Autobedrijf Franken in Nunspeet (prijs ter beschikking gesteld door OOMT).
  • De professionele Bosch accuboormachine is voor Bosch Car Service SRT Biddinghuizen (prijs ter beschikking gesteld door Fource).
  • De voetbaltafel is voor Autobedrijf J. van Zeist in Apeldoorn (prijs ter beschikking gesteld door Alliance Automotive Group)

Laatste kans om mee te doen en te winnen

Er is nog één trekking van de Auto’s de Baas Team Challenge op 17 december, en dus nog één kans om mooie prijzen te winnen voor het hele team. Meedoen met de Team Challenge is niet alleen leuk, maar ook eenvoudig. Ga naar autosdebaas.nl, beantwoord de zeven vragen en upload een leuke teamfoto.

De juiste antwoorden kunt u allemaal vinden op autosdebaas.nl. Het kost niet meer dan vijf minuten tijd. Ga dus snel aan de slag! Per bedrijf mag één inzending ingestuurd worden.

AMT is een van de initiatiefnemers van Auto's de Baas. Meer weten? Bekijk Auto's de Baas op AMT.nl