Autec Equipment Vakdagen november gaan (aangepast) door

Autec Equipment Vakdagen november gaan (aangepast) door

Van dinsdag 10 november t/m donderdag 12 november gaan de deuren open voor de Autec Equipment Vakdagen in de grote showroom in Montfoort. De vakdagen, die tweemaal per jaar door Autec worden georganiseerd, moesten eerder dit jaar worden geannuleerd door de strenge coronamaatregelen. Met de huidige richtlijnen van RIVM kan het evenement, zij het in aangepaste vorm (op afspraak!), nu toch doorgang vinden.

De Equipment Vakdagen in Montfoort zijn bij uitstek geschikt om allerlei typen hefbruggen, waaronder de wielvrije schaarhefbruggen, werkend te zien, te ervaren en te vergelijken. Ook staat de nieuwste telg van zusterbedrijf VLT, de VLT-E9700 Emissie Deeltjesteller in de showroom.

Deze deeltjesteller heeft als een van de eerste in Nederland de type-toelating van NMI. De VLT-E9700 is in te zetten bij de komende verplichte meting van fijnstofdeeltjes bij dieselgerelateerde APK-keuringen, voor zowel personenwagens als bestel- en bedrijfswagens.

Vakdagen bezoeken

Wil je een bezoek brengen aan de vakdagen? Ga naar www.autec.nl/vakdagen

Gaat data-overdracht uit de auto ooit de fysieke APK vervangen? “Misschien wel”, denkt RDW-beleidsmedewerker Geert Konings, “maar niet in de komende dertig jaar.”

Auto’s veranderen, de wereld verandert, dus de APK moet mee. Maar hoe? Hoe ziet de toekomst van de APK eruit? Welke nieuwe eisen mogen we verwachten?...