Auto Prof - AMT Live 2020: Het functioneringsgesprek beter, makkelijker én leuker

Auto Prof - AMT Live 2020: Het functioneringsgesprek beter, makkelijker én leuker
Zo doe je dat dus niet... Hoe maak je (functionerings)gesprekken met je medewerkers wél makkelijker, beter en leuker? OOMT helpt je op weg tijdens hun kennissessie op Auto Prof - AMT Live 2020.

Functioneringsgesprekken: voor veel leidinggevenden een verplicht nummer. Het kost veel tijd en energie en wat levert het op? Sommigen vinden het bovendien lastig om een functioneringsgesprek te voeren. Niet gek dat ze er soms voor kiezen om het helemaal niet te doen. Hoe maak je deze gesprekken met je medewerker leuker, makkelijker en beter?

Tijdens de kennissessie op Auto Prof - AMT Live biedt Lucienne Samuels samen met een OOMT-coach concrete handvatten om op een andere, makkelijke en zinvolle manier met uw medewerkers in gesprek te gaan.

Lucienne Samuels is een ervaren organisatieadviseur en -psycholoog die in opdracht van OOMT al bij verschillende autobedrijven aan tafel heeft gezeten.

Dat kan anders!

De voorbereiding en verslaglegging van functioneringsgesprekken kost veel tijd. Samuels vertelt hoe het anders kan: “Het begint met tweerichtingsverkeer. Leg de regie bij je medewerkers; laat hen mee bepalen welke onderwerpen wanneer op de agenda moeten komen.

En heb het over dingen die er echt toe doen. Als je regelmatig goede gesprekken voert, maak je het traditionele functioneringsgesprek eigenlijk overbodig.”

Het is een van de trends waarover Samuels vertelt tijdens deze praktische sessie. Ze maakt de nieuwe aanpak concreet met een praktische tool die u in uw eigen bedrijf kunt gebruiken. Ook gaat ze in op de (on)zin van verslaglegging en het belang van duurzame inzetbaarheid.

Meer Kennissessies?

Van 11 t/m 13 februari vindt de 2020-editie in Gorinchem plaats. Drie dagen lang automotive vakmanschap met standhouders, innovaties, demo's en natuurlijk een vol programma kennissessies. Daar ben je bij toch?

Registreer je gratis als gast van AMT via autoprof-amtlive.nl/tickets met registratiecode 2501.