Webinars

Speel op safe! Veilig & gezond werken

Meld je nu aan!

19:30
21 november 2019
Partner:

Veilig werken: lekker belangrijk… Jazeker! Je werkplaats puilt uit van krachtig gereedschap, je voert zware klussen uit en met de komst van de EV werk je zelfs letterlijk onder hoogspanning! Werk bewust veilig en bescherm je gezondheid. Wil je weten hoe? Kijk naar het webinar ‘Speel op safe’ voor de juiste kennis over veilig werken. Van arboregels tot tips van vakgenoten.


Help, mijn medewerker is ziek!

Een overvolle werkplaatsplanning: een uitdaging, maar samen met je medewerkers nét te doen. Maar dan meldt één van hen zich ziek… Verzuim, daar kan je goed ziek van worden. Wat zijn de gevolgen van (langdurig) verzuim? Aan welke regels moet je je houden zodra een medewerker zich ziek meldt? Hoe zorg je er voor dat hij of zij weer zo snel mogelijk op de been is? En het allerbelangrijkste: wat kan jij doen om verzuim te voorkomen?

Talent boeien en binden. Zo doe je dat!

De krapte op de arbeidsmarkt is steeds beter voelbaar. Bij menig ondernemer in de branche begint het zelfs al flink te knellen. En de verwachting is dat de personele problemen de komende jaren alleen maar groter worden. Grote vraag is hoe je hier als toekomstgerichte ondernemer adequaat op inspeelt. Dat vertellen we je in het OOMT webinar ism AMT & Tweewieler.

Meer webinars

  • 2030: Heeft de auto je nog nodig?
  • Wat móét je weten van de nieuwe APK-regels?