OOMT-webinar 'Gezond de toekomst in' nu terug te kijken

OOMT-webinar 'Gezond de toekomst in' nu terug te kijken

Voor iedereen die het webinar 'Gezond de toekomst in' van begin november gemist heeft: het is nu terug te kijken. In dit webinar van OOMT wordt besproken over gezonder werken en daarbij komen onderwerpen aan de orde als een gezonde levensstijl, omgaan met werkdruk en werkstress en het bewaken van een goede werk/privé balans.

Deelnemers praten mee

Hoe ga je hier als werkgever en werknemer mee om? Hoe maak je het bespreekbaar en welke praktische stappen kun je morgen al zetten? Bij dit webinar dat Tweewieler samen met OOMT organiseert praat Francel Vos, Expert gezond werken & duurzame inzetbaarheid samen met Ellen Koers, OOMT Coach, over deze zaken. Host van het webinar is Sandy Nijhuis en zij begeleidt het gesprek waarbij deelnemers via de chat aan het webinar meedoen.

De werkplaats van morgen

Het volgende webinar is alweer 0p 6 december: ‘Vandaag aan het werk met de werkplaats van morgen’. Ondernemers en technici praten dan over de stappen die zij maken met nieuwe technieken. Ze nemen je mee bij de uitdagingen, kansen en perspectieven voor het autobedrijf.

Meld je nu alvast gratis aan…