artikel

EDGe Mobility: nieuw netwerk van EV-specialisten

Ondernemen 996

EDGe Mobility: nieuw netwerk van EV-specialisten
Het keurmerk ondersteunt bedrijven bij het ontwikkelen van hun EV-specialisme. Niet alleen in opleiding en technische ondersteuning. EDGe Mobility verzorgt ook laadpalen en specifieke tools en apparatuur.

AutoNiveau en Innovam introduceren EDGe Mobility, een EV-keurmerk voor de automotive branche. EV-ontwikkelingen gaan snel. Aanvullende kennis, nieuwe vaardigheden, specifieke tools en technische ondersteuning zijn nodig om klanten te kunnen blijven bedienen. Het keurmerk helpt daarbij.

Ruud Beukers, directeur en een van de oprichters van EDGe Mobility: “Voor een steeds grotere groep ondernemers zijn de ontwikkelingen amper bij te houden. Voor ze het weten zijn ze niet meer aangesloten bij klantvragen en kunnen hun autotechnici een storing niet meer diagnosticeren en verhelpen.

EDGe Mobility-specialisten kunnen klanten optimaal adviseren, weten deze klanten aan zich te binden en kunnen nieuwe commerciële kansen gaan benutten. Wij denken dat wij met het keurmerk voor veel autobedrijven van grote waarde kunnen zijn.”

Kwaliteitskeurmerk

Leo Fransen, algemeen directeur Innovam: “Er is in de snel veranderende mobiliteitsmarkt een duidelijk behoefte aan meer kennis rondom nieuwe concepten en nieuwe technologieën. Denk daarbij aan elektrificatie, ADAS, V2X en OTA (Over The Air). Om deze kennis snel en goed in de markt te zetten, bieden we specifieke opleidingen, trainingen en certificeringen.

EDGe Mobility is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum voor autodealers en onafhankelijke autobedrijven met een blik op de toekomst.”

Meer weten over EDGe Mobility?

Eind oktober verschijnt onze AMT Ondernemen special ‘Werkplaatsformules’. Daarin een exclusief interview met oprichter Ruud Beukers waarin hij alles over EDGe Mobility uitlegt én je leest alles over één van de deelnemers aan het keurmerk. Hoe ver is hij al op het gebied van EV? En waarom sluit hij zich bij het nieuwe netwerk aan?

Kan je niet wachten en wil je voor eind oktober meer weten over EDGe Mobility en de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Bezoek dan één van de informatieavonden (vooraf aanmelden). Die zijn op 26 september en 3 oktober in Amsterdam, 10 oktober in Assen en 17 oktober in Kampen. Stuur een mail naar info@edgemobility.nl voor meer informatie of om je direct aan te melden.

 

Reageer op dit artikel