Hoe relevant is ADAS-kalibratie voor jou? Deel je ervaring!

Hoe relevant is ADAS-kalibratie voor jou? Deel je ervaring!
ADAS-kalibratie vraagt een behoorlijke investering in de werkplaats, qua apparatuur en kennis. Kalibreer jij in eigen huis of schakel je de hulp in van een specialist?

Rijhulpsystemen maken het leven van de automobilist makkelijker en veiliger. Althans, als alle radars, lidars, camera's en sensoren goed gekalibreerd zijn. Moderne auto's bevatten tal van deze snufjes en daar kan van alles mee mis gaan. En dan komt die automobilist bij jou. Kan jij hem op weg helpen, of besteed je dat liever uit? Voor het komende thema in AMT 4 zijn we op zoek naar jouw ervaring, doe je mee?

Veel rijhulpsystemen werken alleen als ze goed afgesteld zijn. En dat vraagt om specialistische kennis en apparatuur. Heb jij die investering gedaan of besteed je het uit liever aan een specialist?

Loont investeren in ADAS?

Hoe vaak komt het voor dat je klantauto’s een kalibratie nodig hebben? Loont het om in ADAS te investeren? Als je zelf kalibreert: gaat dat vlekkeloos of loop je wel eens tegen problemen aan?

Loont het om in ADAS te investeren?”

In AMT 4 besteden we extra aandacht aan ADAS. Natuurlijk zoomen we in op diverse ADAS-(kalibratie)apparatuur, technieken en training. Maar dat kunnen we nóg beter met jouw ervaringen in onze achterzak. Zo krijg je antwoord op zaken die spelen in jouw werkplaatspraktijk.

De vragen

Geef je antwoord op onderstaande vragen? Dat levert je sowieso een goed gevuld thema in AMT op. Bovendien maak je kans op een half jaar onbeperkt toegang tot AMT Reparatiewijzer!

Lees meer over