Auto Prof wordt verplaatst naar 19, 20 & 21 april 2022

Auto Prof wordt verplaatst naar 19, 20 & 21 april 2022

In samenspraak met de branche is besloten dat de komende editie van de vakbeurs Auto Prof, die gepland stond op 8, 9 en 10 februari 2022 in Evenementenhal Gorinchem, verplaatst wordt naar 19, 20 en 21 april 2022.

De afgelopen periode nam de wens onder exposanten om de vakbeurs naar een later moment te verplaatsen toe, merkte beursorganisator Easyfairs. Een inventarisatie langs alle partners van Auto Prof bevestigde die wens. “Samen met onze exposanten en mediapartners hebben we besloten de vakbeurs te verplaatsen. We kunnen door de huidige maatregelen niet met elkaar garanderen dat het net zo’n geslaagde editie gaat worden, als we in eerdere jaren mochten beleven”, legt Malou Peters namens Easyfairs uit.

“Het is spijtig dat Auto Prof niet kan plaatsvinden, maar we zijn blij dat het gelukt is om een nieuwe datum te vinden: 19, 20 en 21 april 2022. We spreken onze dank uit richting de exposanten, omdat zij zich inzetten er samen met ons een onvergetelijke editie van te maken in april. Daarnaast heeft de verplaatsing ook deuren geopend en melden zich nieuwe én oude vertrouwde namen die april een mooi momentum vinden om met de branche samen te komen”, aldus Peters.

AMT Live verhuist mee

Gelijktijdig met Auto Prof vindt ook kennisevent AMT Live op de beursvloer in Gorinchem plaats. AMT Hoofdredacteur Annemiek van de Heg: “Dat de beurs in februari niet door kan gaan is jammer, maar gelukkig betekent uitstel van Auto Prof en AMT Live geen afstel. Natuurlijk ‘verhuizen’ wij mee naar de nieuwe data en zorgen wij ervoor dat we de bezoekende automotive professionals voorzien van relevante, praktische kennissessies over alles wat speelt in de onze branche.”

Over Auto Prof

Auto Prof is de plek om in contact te komen met automotive professionals zoals autotechnici, managers en leidinggevenden in de werkplaats. Tijdens dit driedaagse netwerk- en kennisevent ligt de focus op actuele thema’s en ontwikkelingen binnen de branche. Professionals uit alle segmenten van de automotive- en schadeherstelbranche presenteren zich hier, ontmoeten hun relaties en leren alles over thema’s als: APK, slimmer diagnose stellen, duurzaam ondernemerschap en nieuwe technologische ontwikkelingen.

Over AMT

AMT (Auto & Motortechniek) is al meer dan 80 jaar het onafhankelijke kennisplatform voor de automotive professional met vakblad AMT, online platform AMT.nl, kennisbanken en diverse events voor ondernemers en technici. Tijdens Auto Prof vindt kennisevent AMT Live plaats waar op het AMT Live-plein dagelijks diverse kennissessies plaatsvinden over de nieuwste ontwikkelingen van techniek, APK en ondernemen.