Vanavond live online lezing: Creatief omgaan met brandstoflimieten in de F1

Het F1-seizoen staat op het punt van beginnen. Hét moment om eens in te gaan op de techniek. Op dinsdag 30 juni om 19.30 uur presenteren AMT en ATC: creatief omgaan met brandstoflimieten in de Formule 1, door techneut en F1-liefhebber Robby Camps. Meld je nu aan!

In de Formule 1 is er een bepaalde regelgeving met betrekking tot het totaalverbruik over een raceafstand. Ook zijn er regels voor het maximale actuele verbruik. Beide hebben hun eigen bijzonderheden.

Formule 1: creatief manipuleren

Hoe heeft men de laatste jaren het verbruik omlaag gebracht? Welke trucjes heeft men gebruikt om te voldoen aan de brandstoflimieten? Waarom was Ferrari afgelopen jaar zo snel? Al deze vragen komen uitgebreid aan bod. Heb je zelf een vraag? Dan doet Robby zijn best om deze zo goed mogelijk te beantwoorden!

In deze online lezing, gegeven door technisch specialist en F1-liefhebber Robby Camps, gaan we dieper in op het technische aspect van die brandstofregels, de opbouw en werking van de voornaamste sensor en hoe men beide creatief probeert te manipuleren.

Meld je aan!

Meld je nu alvast gratis aan via deze link en zet de online lezing in je agenda!

Dinsdag 30 juni, 19.30 uur.

Nu aanmelden