Special AMT-webinar: Samen gezond uit de crisis!

Special AMT-webinar: Samen gezond uit de crisis!

We bevinden ons in een crisissituatie. Werkgevers en medewerkers zijn creatief in oplossingen en blijven veerkrachtig richting de toekomst. Maar er is tegelijkertijd ook onzekerheid. Hoe kom ik hier met mijn autobedrijf doorheen en hoe is de situatie na de crisis? AMT en OOMT helpen je donderdag 16 april as. op weg met het extra ingelaste webinar 'Samen gezond uit de crisis'.

OOMT, Bovag en sociale partners ondersteunen autobedrijven met een pakket van tijdelijke regelingen, die jou en je medewerkers kunnen helpen door de crisis te komen.

Het behoud van goede vakmannen en -vrouwen en leerlingen is daarbij van levensbelang voor een gezonde toekomst van de branche.

  • Hoe hou je je medewerkers in dienst?
  • Hoe zit het met training en opleiding? Want ondanks de crisis blijven de technische ontwikkelingen snel gaan en moeten we die ‘trein’ niet gaan missen.
  • Hoe kan je zo veilig mogelijk en corona-proof werken?
  • Welke OOMT-maatregelen zijn er en hoe helpen deze ons daarbij?

Tijdens het AMT- webinar ‘Samen gezond uit de crisis’ vertelt OOMT directeur Betsie Brink je alles over de OOMT-maatregelen en delen ondernemers uit de autobranche tips en ervaringen over ondernemen in de coronacrisis.

Schrijf je in!

Schrijf je in voor het webinar en kijk donderdag 16 april om 19.30 uur live mee. Stel je vragen aan AMT, OOMT en ondernemers en deel jouw ervaring. Samen komen we er door de crisis heen!