nieuws

Test en vergelijk equipment tijdens Werkplaats Vakdagen Autec-VLT

Ondernemen 1300

Test en vergelijk equipment tijdens Werkplaats Vakdagen Autec-VLT

Hoe ziet de toekomst van jouw werkplaats eruit? Uitbreiden met een schadeafdeling? Specialiseren in onderhoud van oudere voertuigen en hoogwaardige APK service? Of ga je de werkplaats toekomstbestendig maken voor onderhoud en reparatie aan de steeds groter wordende voertuigen? Belangrijke vragen om de juiste keuze voor nieuwe equipment te maken.

Van 20 tot en met 22 maart aanstaande vinden de Werkplaats Vakdagen van Autec-VLT plaats in Montfoort. De vakdagen staan in het teken van vergelijken, zelf testen en ervaren van 20 verschillende modellen hefbruggen en uiteenlopende APK-apparatuur van de nieuwste generatie emissie-apparatuur tot platenbank en remmentest diagnosebanken voor voertuigen en aanhangwagens/caravans.

Met alle equipment overzichtelijk én werkend bij elkaar kan in een kort tijdsbestek een compleet beeld verkregen worden om maximaal rendement uit de dienstverlening te halen. Daarnaast staan de Werkplaats Vakdagen bol van de spectaculaire aanbiedingen en maken bezoekers van de Werkplaats Vakdagen kans op het winnen van een hefbrug. De Autec-VLT werkplaatsexperts delen graag alle kennis en ervaring om de bezoekers te inspireren. De deuren van de Werkplaats Vakdagen zijn geopend van 14:00 – 21:00 uur.

Win een hefbrug

Snelle beslissers kunnen tijdens de Werkplaats Vakdagen gebruik maken van aantrekkelijke beursaanbiedingen (PDF) van 2 koloms- en  schaarhefbruggen tot een package deal voor een compleet APK2 starters pakket. De nieuwe carrosserieschaarhefbrug  AC3304, wordt tijdens de Werkplaats Vakdagen met een scherpe introductieprijs gelanceerd. Daarnaast wordt onder alle bezoekers van de Werkplaats Vakdagen van dinsdag 20 maart tot en met donderdag 22 maart een hefbrug t.w.v. € 2.995,- verloot.

Haal meer uit het APK tarief

Tijdens de Werkplaats Vakdagen kunnen bezoekers zelf testen op het gebied van APK remmentestbanken; van een platenbank en caravan testbank tot een complete APK teststraat, voorzien van een onderstel-, een snelspoor-  en resonantietester. Hiermee kan elke garagist zijn service niveau eenvoudig verhogen door klanten te voorzien van advies. Door snel de diagnose te stellen wordt tevens tijd bespaard en kunnen meer doorgangen op één werkdag gerealiseerd worden. Een moderne APK-teststraat verhoogt service en efficiency.

Ervaar de flexibiliteit in heffen voor Truck en Trailer

Tijdens de Werkplaats Vakdagen wordt de bezoekers de unieke mogelijkheid geboden om zelf de flexibiliteit van mobiele hefkolommen te ervaren. Met een set hefkolommen voorzien van traverse en kingpin support kan men eenvoudig en snel een trailer heffen. Mobiele hefkolommen zijn overal inzetbaar voor het heffen van trucks en trailers en dragen bij aan het besparen van rangeertijd. Met de scherpe lease tarieven zijn mobiele hefkolommen voor elke werkplaats binnen handbereik. 

Alle informatie over de Werkplaats Vakdagen is terug te vinden op: www.autec-vlt.nl/vakdagen

Reageer op dit artikel