Dorpsgarage Elshof is 'Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2022'

Dorpsgarage Elshof is 'Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2022'
Het team van Dorpsgarage Elshof in Eerbeek neemt de prijs in ontvangst.

De spanning is op de gezichten van de ondernemers van Auto Olijnsma uit Gytsjerk, Dorpsgarage Elshof uit Eerbeek en Garage Schel uit Angerlo af te lezen. Drie geweldige, universele autobedrijven, maar er kan er maar een de titel 'Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar' mee naar huis nemen en dat is... Dorpsgarage Elshof!

Traditiegetrouw is de bekendmaking van het Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar het spectaculaire sluitstuk van het Bovag-Jaarcongres Onafhankelijke Autobedrijven. Nog niet eerder lagen de finalisten volgens voorzitter Gerard ten Buuren zo dicht bij elkaar.

“Ik kan geen voorspelling doen wie er gaat winnen”, zegt hij vlak voor de winnaar bekend gemaakt wordt, “Deze finalisten zijn topbedrijven en voorbeeldbedrijven voor Bovag.”

Het team van Dorpsgarage Elshof is uitzinnig van vreugde als hun naam op het grote scherm verschijnt. “Fantastisch, dit is te danken aan mijn hele team!”, zegt eigenaar Ruben Elshof. (Maak kennis met het team in deze video.)

Eigenaar Ruben Elshof: “Fantastisch, dit is te danken aan mijn hele team!”
Eigenaar Ruben Elshof: “Fantastisch, dit is te danken aan mijn hele team!”

Digitaal en persoonlijk

Juryvoorzitter Ferry Smit over de winnaar: “Ik heb nog nooit een autobedrijf gezien dat zo werkt met digitale systemen en methodieken en tegelijkertijd zo authentiek en laagdrempelig is en dichtbij de mensen staat. Een bedrijf met gun- én funfactor.”

Bovag-onderzoek

Tijdens de 2022-editie van het congres trakteerde Bovag zijn leden tevens op inspirerende gastsprekers, diverse kennissessies en een heuse talkshow onder leiding van presentatrice Hélène Hendriks. Rode draad van de dag was de presentatie van het Bovag-onderzoek i.s.m. KPMG ‘Het Automotive Retailnetwerk in 2030’.

Kijk de ontknoping terug!