Alles weten over EV's, online adverteren en personeelsbeleid? Ga met AMT naar de VASS Bedrijvendag!

Alles weten over EV's, online adverteren en personeelsbeleid? Ga met AMT naar de VASS Bedrijvendag!
Locatie van de eerste VASS-Bedrijvendag is Cargo in Apeldoorn.

VASS (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk) groeit en dat gaat hard. Inmiddels zijn al meer dan 500 autobedrijven aangesloten. Op 17 mei as. organiseert VASS haar eerste Bedrijvenmarkt. AMT is erbij én mag toegangskaarten weggeven onder onze lezers! Workshops, stands, netwerken en Formule 1… Ga je met ons mee naar Apeldoorn?

Bij VASS zijn verschillende leveranciers en kennispartners aangesloten die de leden verder helpen bij diverse vraagstukken. Bij voorbeeld bij in- en verkoop, techniek, adverteren, opleiden of bedrijfsvoering. Deze leveranciers zijn aanwezig bij de VASS Bedrijvendag. Een mooie gelegenheid om persoonlijk kennis te maken en in gesprek te gaan.

Workshops

Maar er is meer, naast de beursvloer is een programma samengesteld met vier workshops:

‘Elektrische auto’s: wat moet je weten, wat moet je doen?’

door Adjunct-Hoofdredacteur AMT Erwin den Hoed

Zijn EV’s echt beter voor het klimaat? En doet de Nederlandse overheid er nou echt goed aan ze te stimuleren? Goede vragen en we gaan op zoek naar de antwoorden. Maar eh, zijn die eigenlijk belangrijk? Is het niet belangrijker om te weten of elektrische auto’s werkelijk slechtere werkplaatsklanten zijn? En wat je moet doen om ze in je werkplaats te krijgen en te houden? Oké, dan zoeken we dat ook uit!

‘Google My Business’

door Paul de Vries, Oprichter #DCDW

In de workshop bespreekt Paul de Vries alle ins en outs op het gebied van Google My Business. Met specifieke voorbeelden en tips en tricks waarmee je direct aan de slag kan. Dit alles met het gezamenlijke doel om de online automotive beter te maken. Doe je het binnen je autobedrijf wel goed? Wat kan er beter? Ben je wel vindbaar?

‘Adverteren’

door Rico van de Vies, Commercieel directeur Automotive MediaVentions

Rico vertelt je meer over het gedrag van de Nederlandse autokopers en hoe jij daar als autobedrijf je voordeel uit kunt halen. Met onder andere trends en ontwikkelingen in zoekgedrag en praktische tips om je advertenties en leadopvolging te verbeteren.

‘Praktische tips voor personeel’

door Renate van Rijnsoever, Adviseur Werkgeverschap OOMT

‘Hou je voordeur open en je achterdeur dicht’. Als werkgever kun je niet zonder je personeel. Maar hoe zorg je ervoor dat het allemaal goed loopt?

17 mei vanaf 16.00 uur

De eerste VASS-Bedrijvendag is een reden voor een feestje. Niemand minder dan Tim Coronel zal de dag openen.

Ben je op 17 mei aanwezig op de VASS-dag? Dan maak je kans op 2 x 2 kaarten voor de Formule 1 wedstrijd in Spa Francorchamps! Deze tickets worden onder de ter plaatse aanwezigen verloot.

Locatie van de Bedrijvendag is Cargo Apeldoorn, de deuren zijn open vanaf 16.00 uur. Toegang (met een hapje en een drankje) is voor VASS-leden gratis. Bovendien belooft VASS dat iedereen met een goedgevulde goodie bag en een schat aan informatie naar huis gaat.

Wil je meer weten over de Bedrijvenmarkt?  Ga naar vassnederland.nl/bedrijvenmarkt

Ga mee als gast van AMT!

Ben je (nog) geen VASS-lid, maar wil je wel op de bedrijvenmarkt aanwezig zijn en kennismaken met VASS? Dat kan! AMT mag exclusief een aantal gasten meenemen.

Meld je aan via onderstaand formulier. Zien we je op 17 mei as. bij Cargo Apeldoorn?

Annemiek van de Heg

Annemiek van de Heg

Hoofdredacteur

Annemiek studeerde journalistiek aan de Hogeschool Windesheim. Ze had haar eigen autobedrijf, werkte voor 4WD Magazine en organiseerde 4WD-evenementen. Toen Annemiek in 2016 voor de eventsafdeling van AMT-uitgever Vakmedianet aan de slag ging, had ze als freelancer al diverse artikelen voor AMT geschreven. Sinds september 2017 doet ze dat full-time. Annemiek vulde lange tijd olie bij in haar Peugeot, maar rijdt nu haar droomauto. Een BMW 1 Serie.

Het allereerste exemplaar van de Aumacon Dealerholding Top-100 Editie 2024 werd aan Eddy Haesendonck, CEO van Hedin Automotive Benelux (rechts op de foto) overhandigd door Clem Dickmann, oprichter/directeur van Aumacon. Foto: Aumacon

Hedin Automotive is snelste groeier in Aumacon Dealerholding Top-100

De nieuwe Aumacon Dealerholding Top-100 Editie 2024 werd afgelopen maandag gelanceerd tijdens het Nationaal Dealerholding Event in Amsterdam. Het...

Wico Autolak & Wico Coatings te Cuijk en A.J. Coatings de Klomp. Foto AAGB

Strategische acquisitie Alliance Automotive Group moet landelijke...

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) neemt per 17 juni Wico Autolak & Wico Coatings en A.J. Coatings over.

Er is per vestiging voor 13.000 euro meer versleuteld en het afdelingsresultaat is gemiddeld met 2.300 euro gestegen. Dat is niet genoeg om de gestegen kosten te  compenseren. - Foto: ANP

Dalende winsten autodealers door stijgende kosten

Uit de Bovag Branche Barometer blijkt dat het gemiddelde rendement per autodealervestiging in het eerste kwartaal van 2024 is gedaald naar 1,45...

Een auto in de werkplaats voor een APK-keuring. - Foto: ANP

Storing bij RDW zorgt voor 'chaos bij autobedrijven'

Het is chaos bij autobedrijven door de storing bij de RDW donderdag die voor problemen zorgde bij het overschrijven en keuren van auto's.

In de Valeo Remanufacturing-fabriek in Czechowice reviseren zo’n tweeduizend medewerkers jaarlijks circa een miljoen auto-onderdelen. - Foto: Valeo

Valeo Remanufacturing: gebruikte onderdelen beter dan nieuw

Een auto bezitten is kostbaar, vooral wanneer je als eigenaar te maken krijgt met reparaties. De prijzen van onderdelen zijn torenhoog, en stijgende...

Het team van Stolk Autoservice bij het winnen van de titel in 2023. Wie volgt hen op?

Dit zijn de 10 genomineerden voor Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van...

Wie wordt in 2024 Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar? Dat weten we op 1 oktober van dit jaar. De jury heeft 10 bedrijven genomineerd.

Foto: ANP

Zorgen RAI over keuringscapaciteit RDW voor nieuwe bestelwagens

RAI Vereniging maakt zich zorgen over de capaciteit bij de RDW om nieuwe bestelwagens tijdig te keuren in aanloop naar de introductie van...

Volgens autoverkoper Rick Krieger zit zijn winst vooral in de omzetsnelheid.

Hoe verkoop je goedkope occasions?

Autohandelaren Pop van der Veen en Rick Krieger hebben zich gespecialiseerd in compacte auto's van een paar duizend euro, de ware omzetkampioenen. Er...