Alles weten over EV's, online adverteren en personeelsbeleid? Ga met AMT naar de VASS Bedrijvendag!

Alles weten over EV's, online adverteren en personeelsbeleid? Ga met AMT naar de VASS Bedrijvendag!

VASS (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk) groeit en dat gaat hard. Inmiddels zijn al meer dan 500 autobedrijven aangesloten. Op 17 mei as. organiseert VASS haar eerste Bedrijvenmarkt. AMT is erbij én mag toegangskaarten weggeven onder onze lezers! Workshops, stands, netwerken en Formule 1… Ga je met ons mee naar Apeldoorn?

Alles weten over EV's, online adverteren en personeelsbeleid? Ga met AMT naar de VASS Bedrijvendag!
Locatie van de eerste VASS-Bedrijvendag is Cargo in Apeldoorn.

Bij VASS zijn verschillende leveranciers en kennispartners aangesloten die de leden verder helpen bij diverse vraagstukken. Bij voorbeeld bij in- en verkoop, techniek, adverteren, opleiden of bedrijfsvoering. Deze leveranciers zijn aanwezig bij de VASS Bedrijvendag. Een mooie gelegenheid om persoonlijk kennis te maken en in gesprek te gaan.

Workshops

Maar er is meer, naast de beursvloer is een programma samengesteld met vier workshops:

‘Elektrische auto’s: wat moet je weten, wat moet je doen?’

door Adjunct-Hoofdredacteur AMT Erwin den Hoed

Zijn EV’s echt beter voor het klimaat? En doet de Nederlandse overheid er nou echt goed aan ze te stimuleren? Goede vragen en we gaan op zoek naar de antwoorden. Maar eh, zijn die eigenlijk belangrijk? Is het niet belangrijker om te weten of elektrische auto’s werkelijk slechtere werkplaatsklanten zijn? En wat je moet doen om ze in je werkplaats te krijgen en te houden? Oké, dan zoeken we dat ook uit!

‘Google My Business’

door Paul de Vries, Oprichter #DCDW

In de workshop bespreekt Paul de Vries alle ins en outs op het gebied van Google My Business. Met specifieke voorbeelden en tips en tricks waarmee je direct aan de slag kan. Dit alles met het gezamenlijke doel om de online automotive beter te maken. Doe je het binnen je autobedrijf wel goed? Wat kan er beter? Ben je wel vindbaar?

‘Adverteren’

door Rico van de Vies, Commercieel directeur Automotive MediaVentions

Rico vertelt je meer over het gedrag van de Nederlandse autokopers en hoe jij daar als autobedrijf je voordeel uit kunt halen. Met onder andere trends en ontwikkelingen in zoekgedrag en praktische tips om je advertenties en leadopvolging te verbeteren.

‘Praktische tips voor personeel’

door Renate van Rijnsoever, Adviseur Werkgeverschap OOMT

‘Hou je voordeur open en je achterdeur dicht’. Als werkgever kun je niet zonder je personeel. Maar hoe zorg je ervoor dat het allemaal goed loopt?

17 mei vanaf 16.00 uur

De eerste VASS-Bedrijvendag is een reden voor een feestje. Niemand minder dan Tim Coronel zal de dag openen.

Ben je op 17 mei aanwezig op de VASS-dag? Dan maak je kans op 2 x 2 kaarten voor de Formule 1 wedstrijd in Spa Francorchamps! Deze tickets worden onder de ter plaatse aanwezigen verloot.

Locatie van de Bedrijvendag is Cargo Apeldoorn, de deuren zijn open vanaf 16.00 uur. Toegang (met een hapje en een drankje) is voor VASS-leden gratis. Bovendien belooft VASS dat iedereen met een goedgevulde goodie bag en een schat aan informatie naar huis gaat.

Wil je meer weten over de Bedrijvenmarkt? Ga naar vassnederland.nl/bedrijvenmarkt

Ga mee als gast van AMT!

Ben je (nog) geen VASS-lid, maar wil je wel op de bedrijvenmarkt aanwezig zijn en kennismaken met VASS? Dat kan! AMT mag exclusief een aantal gasten meenemen.

Meld je aan via onderstaand formulier. Zien we je op 17 mei as. bij Cargo Apeldoorn?

Eerder verschenen