Aircoservice, hoe gaat dat in jouw werkplaats?

Aircoservice, hoe gaat dat in jouw werkplaats?
Over welke aircomachine beschik jij, en welke airco’s kan je daarmee servicen? Deze Bosch ACS 663 aircomachine is geschikt voor service aan elektrische aircopompen.

Aircoservice, een jaarlijks terugkerend thema in AMT. Niet omdat aircotechniek aan veel verandering onderhevig is, maar wel omdat de airco een belangrijk comfortsysteem in de auto is én goed voor je omzet. Vandaar onze vraag: airco-onderhoud en -service, hoe doe jij dat?

De airco is hot! Zomers worden warmer en automobilisten willen het hoofd koel houden. (Preventief) airco-onderhoud wordt daardoor steeds belangrijker gevonden door de klant. En dat biedt mooie omzetkansen voor jouw bedrijf.

In het geval van EV-voertuigen is de airco geen luxe, maar noodzaak.”

In het geval van EV-voertuigen is de airco geen luxe, maar noodzaak. Een goed werkende airco draagt bij aan de levensduur en gezondheid van de batterij. In de zomer en de winter… Pak jij je aircoservice bij hybride en EV-voertuigen anders aan dan bij auto’s met verbrandingsmotor?

Welke aircoproblemen zie jij het vaakst terugkomen in je werkplaats en hoe los je ze op? Kan je aircosystemen met alle soorten koudemiddelen servicen? Of wil je investeren in een aircoservicestation?

De vragen

Vragen, vragen, vragen… Geef jij antwoord? Daarmee maak je kans op een half jaar lang toegang tot AMT Reparatiewijzer!

Lees meer over