Geannuleerd: AMT-ATC Livestream, het succes van Ten Kate Yamaha Racing

Geannuleerd: AMT-ATC Livestream, het succes van Ten Kate Yamaha Racing

De in AMT 12 van 2021 aangekondigde AMT-ATC Livestream, op 18 januari, gaat helaas niet door. In plaats daarvan is er een live uitzending over het nieuwe bandenlabel.

Wegens verschuiving van het raceseizoen heeft teammanager Kervin Bos, die de presentatie zou verzorgen, zich volledig focussen op het team. Hij heeft, tot zijn spijt, de livestream moeten afgelasten.

Ingelaste livestream: het nieuwe bandenlabel

In plaats van Kervin Bos spreekt nu Michiel van Koeverden van Apollo Vredestein. Hij leert je alles over het nieuwe bandenlabel en de totstandkoming daarvan. Meer weten en aanmelden? Dat kan hier!

Volgende livestream op 15 februari

Op 15 februari om 19.30 uur vindt opnieuw een livestream plaats. Deze wordt verzorgd door Steffen Elgersma van STEFtec Education. Als technisch trainer, auteur en docent motorvoertuigtechniek is hij volledig op de hoogte over elektrische en hybride voertuigen, zijn verhaal gaat over de ontwikkelingen op het gebied van waterstof. Aanmelden voor deze livestream kan vanaf de eerste week van februari.

Elco van der Meer

Elco van der Meer

Redacteur

Elco testte jarenlang nieuwe auto’s en houdt van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Ook van elektrische auto’s en van andere slimme mobiliteitsoplossingen. Wel pleit hij voor een genuanceerde kijk op auto’s en de autobranche. “Het stoort mij dat politici en nieuwsmedia vaak nét niet genoeg weten van auto’s om er iets over te mogen beweren. En dat ze auto’s vaak net niet belangrijk genoeg vinden om zich er echt in te verdiepen.”

Zijn eigen wagenpark kent twee posities. Eén daarvan wordt vast ingevuld door een gele Peugeot 306 Cabriolet, op de ‘wisselplaats’ vond je onder meer een Ford Mondeo Wagon met een – tot voor kort – extreem olieverbruik.

Gaat data-overdracht uit de auto ooit de fysieke APK vervangen? “Misschien wel”, denkt RDW-beleidsmedewerker Geert Konings, “maar niet in de komende dertig jaar.”

Auto’s veranderen, de wereld verandert, dus de APK moet mee. Maar hoe? Hoe ziet de toekomst van de APK eruit? Welke nieuwe eisen mogen we verwachten?...