AutoFirst Garage Markus laatste winnaar Auto's de Baas Team Challenge

AutoFirst Garage Markus laatste winnaar Auto's de Baas Team Challenge
Het team van Garage Markus wint de vierde en laatste Auto's de Baas Team Challenge en gaat, wanneer het weer mag, racen op circuit Zandvoort.

Zodra het weer kan, gaan de medewerkers van van AutoFirst Garage Markus uit Bruinisse met het hele team racen op het circuit van Zandvoort bij Bleekemolen Race Experience. Zij zijn de winnaars van de vierde en laatste trekking van de Auto's de Baas Team Challenge. Wat was dat ook alweer, Auto's de Baas?

Met de vierde en laatste trekking komt een eind aan de Auto’s de Baas Team Challenge. Maar autosdebaas.nl blijft de plek waar je alles kunt leren over digitale serviceregistratie, remote diagnose en pass thru.

Wat is het ook alweer?

Auto's de Baas is een samenwerking van Bovag, RAI Aftermarket, diverse grossiers, opleiders en vakbladen waaronder AMT. In dit artikel stelden we het project al aan je voor. Het belangrijkste van Auto's de Baas? Dat je als universeel autobedrijf nu en in de toekomst kunt blijven sleutelen aan de modernste auto's. Daarnaast vind je er antwoorden op veelgestelde vragen en ervaringen van collega ondernemers en technici.

Sla ook onze verzamelpagina niet over. De komende tijd breiden we die uit met verdiepende content.

Meer prijzen te verdelen

Naast de hoofdwinnaar, zijn er meer BOVAG-leden in de prijzen gevallen:

  • De geheel verzorgde barbecue voor het hele team is gewonnen door Stolk Autoservice (AutoCrew) uit Dieverbrug
  • De geheel verzorgde escaperoom in het eigen bedrijf gaat naar Bosch Car Service Speerstra uit Wolvega (prijs ter beschikking gesteld door OOMT).
  • De professionele Bosch-accuboormachine is voor Auto Rietbergen (AutoCrew) uit Noordwijk (prijs ter beschikking gesteld door Fource).
  • De voetbaltafel is voor Autovakmeester Schaap uit Breezand (prijs ter beschikking gesteld door Alliance Automotive Group).

Toegang tot fabrieksinformatie

Hoewel de Auto’s de Baas Team Challenge nu is afgelopen, blijft Autosdebaas.nl een vraagbaak en startpunt voor toegang tot fabrikanteninformatie. Hoe ga je hiermee aan de slag? En wie kan je daarbij helpen? Hoe hebben andere bedrijven die stap gemaakt? Je vindt het allemaal. Toegang krijgen tot fabrikanteninformatie is makkelijker dan je denkt. Wil je testen wat je zelf al weet? Test je kennis hier!