Corona: AMT stelt platform beschikbaar aan alle automotive partijen

Corona: AMT stelt platform beschikbaar aan alle automotive partijen

In tijden van crisis wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de autobranche. Het liefst op één plek, zodat je niet het internet hoeft af te struinen op zoek naar informatie. AMT bundelt alle berichten die relevant zijn voor het autobedrijf in één coronadossier. Daarom hebben wij dit opengesteld voor coronanieuws van alle partijen en leveranciers uit de branche.

Het is druk op amt.nl, artikelen rondom het coronavirus worden veel gelezen. Begrijpelijk, want de crisis heeft nogal wat gevolgen. Voor de gezondheidszorg, je privé leven en je werk en bedrijf. Dan wil je op de hoogte blijven.

Tom Polman, Hoofdredacteur van AMT: “Wij willen automotive professionals door deze tijd helpen met informatie waar behoefte aan is. Welke initiatieven zijn er vanuit de branche om je te ondersteunen? Hoe maak je je werkplaats ‘corona-proof’? Hoe zorg je dat je klanten blijven komen? Wat zijn kansen en wat zijn bedreigingen? Maar ook: welke noodmaatregelen van de overheid ondersteunen jouw bedrijf?”

Aangepaste diensten

Veel partijen in de branche hebben hun dienstverlening en producten aangepast aan de coronacrisis. Polman: “We zien veel initiatieven vanuit grossiers, leveranciers en brancheverenigingen ontstaan die het autobedrijf ondersteunen. Daarnaast zijn er ook leveranciers die hun diensten of producten door de crisis hebben moeten aanpassen. Denk aan opleiders of aan de distributie van onderdelen door grossiers. Belangrijk dat autobedrijven daarvan op de hoogte zijn.”

Eén platform voor de branche

“Amt.nl heeft een enorm bereik in de branche. Dat bereik willen wij delen met leveranciers. Samen vanaf één platform automotive professionals op de hoogte houden en door deze crisistijd heen helpen.”

De AMT-redactie heeft leveranciers een mail gestuurd over het coronaplatform. Heeft u geen mail ontvangen? Mail uw coronabericht naar de redactie via amt@vakmedianet.nl.