Wat is jouw ervaring met hybride en EV? Deel je ervaring met AMT!

Wat is jouw ervaring met hybride en EV? Deel je ervaring met AMT!
Welke problemen met hybride en EV-voertuigen komen het meest voor in jouw werkplaats? En zijn jij en/of je medewerkers al opgeleid om aan EV’s te mogen werken? Deel je ervaring en maak kans op een half jaar toegang tot AMT Reparatiewijzer.

Autofabrikanten en overheid zetten in op E-voertuigen. Vanaf 2030 is het afgelopen met de productie van nieuwe auto's met verbrandingsmotor. Of je wil of niet: ze komen er aan! Verschijnen deze elektrische auto's al bij jou in werkplaats? Deel je E-ervaring met AMT en maak kans op een half jaar onbeperkt toegang tot AMT Reparatiewijzer!

Wees gerust, het is niet zo dat je na 2030 het geluid van een verbrandingsmotor niet meer zal horen. De regelgeving geldt voor nieuwe auto’s. De benzine- en dieselmotoren zullen nog wel even doorpruttelen. Maar je moet je zeker voorbereiden op hybride en EV.

Steeds meer consumenten oriënteren zich op hybride en EV bij de zoektocht naar een nieuwe auto. Wat merk jij daarvan, komen deze klanten ook vaker bij jou? En service jij al E-voertuigen in jouw werkplaats? Is er genoeg omzet te halen bij een EV en welke problemen kom je het meest tegen?

Om jouw EV-kennis op te laden, besteden we in AMT 2 aandacht aan het Thema Hybride & EV. Jouw ervaring daarbij is waardevol voor ons. Geef jij antwoord op onderstaande vragen? Dan maak je kans op een half jaar onbeperkt toegang tot AMT Reparatiewijzer!


Annemiek van de Heg

Annemiek van de Heg

Hoofdredacteur

Annemiek studeerde journalistiek aan de Hogeschool Windesheim. Ze had haar eigen autobedrijf, werkte voor 4WD Magazine en organiseerde 4WD-evenementen. Toen Annemiek in 2016 voor de eventsafdeling van AMT-uitgever Vakmedianet aan de slag ging, had ze als freelancer al diverse artikelen voor AMT geschreven. Sinds september 2017 doet ze dat full-time. Annemiek vulde lange tijd olie bij in haar Peugeot, maar rijdt nu haar droomauto. Een BMW 1 Serie.